Moderatör

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
Onaylı Üye
Üye
Bir çok internet sitesinde moderatörlük yaptım , bu konuyu burada açmayı uygun görmüyorum ama merak herşeye bedel olsa gerek.

acaba moderatör alımı yetkili alımı vs. varmı şuan itibariyle ?

0
Üye
Bu gün üye olmuşsun, yeni geldin bir nefes al, forumu tanı, paylaşım yap.. Aktif ol, sonra moderatör alımı olursa zaten trgy veya başka bir admin belirtir bunu..

0
Onaylı Üye
Üye
Sakin ol, bir paylaşımların görülsün site içi performansın görülsün,bilgi olduğun alanları göster gerisi kendiliğinden gelir.

Daha bugün üye olmuşsun dakika 1 gol 1:)

0
Onaylı Üye
Üye
ben mukafatı aldıkdan sonra işi yapıyorumda o yüzden çok ani oldu,rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.

0
Onaylı Üye
Üye
evet biraz yanlış karar almışsın :) biraz tanı bizi :)

0
Onaylı Üye
Üye
ben mukafatı aldıkdan sonra işi yapıyorumda o yüzden çok ani oldu,rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.

forumda daha bilgili kişilerin mod. olması gerekiyor (bence) ve biraz daha olgun.gördüğüm kadarıyla yaşın 14. kopyala/yapıştır konularla buraya zaman ayıracağına biraz kendini geliştir derim.

0
Onaylı Üye
Üye
ben de diyorum bu bilgisayar işi neden amele işi olarak görülmeye başlandı... ee kardeşim 14 yaşındaki bebe SBS YGS LYS dururken gelip ben wepmastırım derse tabi iş ayağa düşer. başka bi forumda birinin imzasında görmüştüm:
"Millet koder olmuş biz daha okuyoruz"
boşa mı kürek sallıyoruz ki diyorum bazen...

0
Onaylı Üye
Üye
ForumTR'ye sağdan gidiceksin...

0
Onaylı Üye
Üye
Yöneticiler istek üzerine değil, forum içerisinde uyandırdıkları genel intibâya istinâden adminlerce seçilmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri