İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mp3 Hosting

GuvenliHosting

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
re

Surkent' Alıntı:
Sanırım Arkadaşta 2000 Gb Lık Hdd Var :) 80 Gb Alan Sattığına Göre.

:D Tabiki sen gibi resellerden hosting satmıyorum :D bu fiyatlar iyi derse forumdan da talep gelirse 3. makinemi kuracam...

S

Surkent

Misafir
Guvenli Hosting Benmi Reseller ile Host Satıyorum. 4 Sunucum Var Her Sunucuya Aylık 169 Usd Odemekteyim Anladın mı ?.Arkadasım İnsallah 10. Makineni Kurarsın İstemeyinin Gözü Çıksın. Allah Yolunu Açık Etsin.

Angelo Kardeşim Sana Gelince. Forum Reklamlarına İhtiyacım Yok Allah Çok Şükür Google Hostbul Ve Bir Çok Sitede Reklamım Var.

byhosting

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
:) arkadaşlar karışmak istemiyorum ama neden kavga çıkıyor burada daha çözemedim açıkçası.Surkent kendi ekmeğini kazanmaya çalışıyor.Bi şikayet duymadım.Güvenli hosting oda belki yeni belkide ben duymadım fazla bilmiyorum oda teklif wermiş..sonra neden kavga çıktı anlamadım :) istek warsa herkes teklifini yapsın bence sonra seçim talepte bulunana kalsın derim ben.şahsi görüşlerim bunlar bilmem yanlışmıyım.?

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Valla colukla cocukla muhattap olasim hic yok da dayanma sinirini zorluyorlar, hem yuz tane reklam attigi gunler daha 2 hafta once, simdi de forum reklamina ihtiyacim yok diyor, bir dedigi bir dedigini tutmayan dengesiz, tutarsiz insanlar canimi sikiyor sadece. 10 sunucum var 8 sunucum var 5 dolar odedim 6 dolar aldim inanmazsan gel de bak yag satarim bal satarim sunucunun sifresini veriyim de gor 500 tane hesap var, parkta kumla oynamak.

Umit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Angelo' Alıntı:
Valla colukla cocukla muhattap olasim hic yok da dayanma sinirini zorluyorlar, hem yuz tane reklam attigi gunler daha 2 hafta once, simdi de forum reklamina ihtiyacim yok diyor, bir dedigi bir dedigini tutmayan dengesiz, tutarsiz insanlar canimi sikiyor sadece. 10 sunucum var 8 sunucum var 5 dolar odedim 6 dolar aldim inanmazsan gel de bak yag satarim bal satarim sunucunun sifresini veriyim de gor 500 tane hesap var, parkta kumla oynamak.
Bakıyorum yine iş başındasın Y.E.

Umit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Angelo' Alıntı:
Sana in / out varmıydı'da msj yazdın bu başlığa.?
Demekki sana varmış. Halende "in" durumda. Ne zaman "out" olur bilinmez.
Dünya senin gördüğün gibi tozpembe değil. Sen önce hizmetini adam gibi ver. Sana hizmetin kötü diyenlerin hesabını kapatmakla tehdit edebilecek kadar erkek, kapatırsan kapat denilince, çark edecek kadar delikanlısın sen.
Hadi sen git kumda oyna, reklam filmlerinde oyna vs vs..

Umit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Angelo' Alıntı:
Bunlari buraya boyle yazinca kimsenin kafasinda benim hakkimdaki gorus degismeyecek. Bir sekilde herkesin memnun kaldigi yerden memnun kalmamissin, parani geri vereyeim demisim yok demissin ustune hala para gondermeye devam ediyorsun. Sonra kuyruguna mi basmisim yururken ne olduysa bana satasip duruyorsun. Bana satasma, sirf senin coluk cocuk muhabbetini cekmemek icin hesaplarini engellemedim, isim de olmaz zaten, yok para kazaniyormussun filan, istedigini kazan. Bana kumda oyna diyecek vasfin ne senin, kimsin sen? Internetin ozgurlugunu kullanan bir zavallisin, yuzume karsi boyle saydirdiginda burnunu eline verecegim adamsin sen benim gozumde artik, polemiklerinden sikildim.

Ben ortaya bazi seyler koyuyorum, eger koydugum seyler yanlis ise surada yanlis soyledin sen dersin, cocuk reklam yapmadi dersin, veya cocuk inanmiyorsaniz sifremi veriyim demedi dersin, sen ortaya konunan somut seylere "komik yapion agugu gugugu" diye cevap verirsen kumda oynayan sen olursun, canimi sikma benle konusma, bana alinti yapma. yoksa imza.
Benim burnumu elime vermek ne ister biliyormusun ?
Anladın dimi ? Istersen seve seve adresimi veririm. Gelir verirsin elime burnumu.
Ama yanına yedek pantolon alıp gelmeni öneririm.
+
Kapat dediğimde neden kapatmadın hesabı ? Seni olduğun yere gömerdim çünkü. Ben sana niye para gönderdiğimi yazmıştım. Bir eleman alırsın kendine. Reseller'lerin domain alıp hesap açtıklarında, nedense domain tanınmıyor. Sen 2 gün sonra gelip işlem yaptığında hesap tanınıyor. Bende dedim ki demekki senin musterilerin hep amatör adamlar. Ben bu işi para için yapıyorum -ki hesabımı kapatmış olsan 300 $ param giderdi. Ama senden fazlasını çıkartırdım. En azından maddi anlamda olmasada manevi anlamda ihtiyaçlarımı senin üzerinden giderirdim.
Çoocccccuuukkk..

Umit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adresimi Pm ile attım sana gülüm. Beklerim. Imza'ndaki olayı bana bir izah et bakalım.
Zaten sen bu piyasa'da nadir insanlardan birisin. Klonlamak lazım.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Senden baska beni sevmeyen pek yok. Sesini daha fazla cikarma. Problemler cozulur, sen problemini soyledikten sonra bir daha yasadiysan gelip soylersin, yasadin mi? Guzel.
Beni neye gomeceksin ki ben zaten Turk piyasasinda takilmiyorum,reklamim, yatirimim girisimim yok. kendini fasulyeden nimet sanman guzel ama ben cocuklarla ugrasmiyorum pek, isim gucum var, okumus gormus insanim, sen git sedo medo kandir yasitlarinla oyna, kim oldugumu bilmeyen bile yuz tane adam var burda, ne ugrasacagim, suluk parazitlerin celiskilerini yakaliyorum, kuyruk acisi olanlar da kendi benzer yasam formlarini korumak icin abidik gubidik yapiyor senin gibi. Bir gun yolum duserse gelirim adresine. Karsindakinin kim oldugunu bilmeden boyle cok iddiali konusma bana kalirsa, daha gorecegin cok sey olur.Ne yazarsan yaz cevap vermeyecegim daha fazla.

kosasnet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Karsindakinin kim oldugunu bilmeden boyle cok iddiali konusma bana kalirsa

angelo pardon merak ettim kimsin acaba ?

Umit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Angelo' Alıntı:
Senden baska beni sevmeyen pek yok. Sesini daha fazla cikarma. Problemler cozulur, sen problemini soyledikten sonra bir daha yasadiysan gelip soylersin, yasadin mi? Guzel.
Beni neye gomeceksin ki ben zaten Turk piyasasinda takilmiyorum,reklamim, yatirimim girisimim yok. kendini fasulyeden nimet sanman guzel ama ben cocuklarla ugrasmiyorum pek, isim gucum var, okumus gormus insanim, sen git sedo medo kandir yasitlarinla oyna, kim oldugumu bilmeyen bile yuz tane adam var burda, ne ugrasacagim, suluk parazitlerin celiskilerini yakaliyorum, kuyruk acisi olanlar da kendi benzer yasam formlarini korumak icin abidik gubidik yapiyor senin gibi. Bir gun yolum duserse gelirim adresine. Karsindakinin kim oldugunu bilmeden boyle cok iddiali konusma bana kalirsa, daha gorecegin cok sey olur.Ne yazarsan yaz cevap vermeyecegim daha fazla.
Niye kıvırdın ki şimdi ?
Hani imza'nda yazanı uygulayacaktın ? Karşımdakinin kim olduğu farketmez. Adres istiyorsa, burnunu eline veririm diyorsa o adamdan bir b..k olmaz. Seni piyasaya gömerim demedim zaten. Ben gömeceğim yeri bilirim. Senin hangi piyasada kimleri kandırdıgın konusuda beni ilgilendirmez. Aslına bakarsan bende seni sevenlerdenim. Ama saçma sapan konuşmana dayanamıyorum. Sanki 4/4'luk hizmetin var, 4/4'luk adammışsın gibi konuşuyorsun. Ayrıca çocuk diyorsun ama, yaşın ne önemi var ki? Öyle yaparım, böyle yaparım demişsin. Bende yap diyorum. Hesabını kapatırım demiştin, kapatsaydın ben böyle gelirim yolum düşerse demezdim emin ol. Gelirdim. Etrafını aynalarla doldururdum. Nereye baksan Aras görürdün. Bilmem anlatabildim mi? Benim kuyruk acım felan yok. Kimseyide savunmuyorum. Sizin s..bo..tan hosting camianızda elmasgunes dısında kimseyi savunmam. Kimin ne olduğu belli değil çünkü.
Ben halen çok iddialıyım. Bana senin burnunu eline veririm diyen adam, eğer verdiğim adresime gelirse etek giydirir gönderirim.
Cevap yaz, veya yazma. Ezik birisi'sin.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Pyasanin s*k*boktan oldugu konusunda fikir ayriliginda degiliz, sana anlatamadigim tek sey var ki ben kimsenin verdigi hizmet hakkinda yorumda bulunmuyorum, ahmet'e a derken mehmet'e b demesinden duzgun konusamamasindan bahsediyorum, bunlari sana msn de de anlattim ve anlastigimizi saniyordum neden simdi canin mi sikildi da bana garip garip seyler yaziyorsun gene? sen de surekli olarak bana baska seylerden bahsediyorsun ayri konu acip tartisirsin yoksa onun adi tartismanin icine etmek, polemik oluyor. hangi piyasada kimi dolandirirsan dolandir lafi bile hos bir laf degil, olmayan seyleri lafin gelisi bile olsa yazmamalisin.

kosasnet bahsetmek istedigim birsey soylediginde onu yapacagina guveninin olmasi, burunu eline verebilirim diyorsam gercekten bunu yapmaya gucum oldugundan yaziyorumdur. bir insanin boyu kilosu, calistigi teknikleri bilmeden gozu kapali netten buldugun bir adamla kavga etmek, adres ver hadi gel delikanliysan demek guzel birsey degil, ben karsimda birisi buna soyleseydi girerdim ona dedim, girerim de. burdan ta kalkip cehennemin kokune netten adamla kavga etmeye gidecek halim yok. o da beni gomebilecegini iddia ediyor, guzel edebilir guvendigi birsey varsa.

Yasin benim icin tabi ki onemi yok 15 yasinda insanlarla dolu msn'im bana naber kardes ehu ehu yazsalar da ben onlara yardim ediyorum. Ama can sikan, anlamsiz, neye hizmet ettigi belli olmayan omur torpusu cocuk tartismalarina giremeyecek kadar yasliyim ben.

Hesabini kapatirim demedim, bundan sonra sana servis vermek istemiyorum backup istiyor musun dedim? Sen vay efendim tehdit nihaaah ninja kesildin. Bunlari sende biliyorsun toplumda sacma sapan yalan konusma. Ezik biri oldugumu dusunuyorsan pesimde dolanarak ayagima takilarak sen de eziliyorsun.

Umit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Angelo' Alıntı:
Pyasanin s*k*boktan oldugu konusunda fikir ayriliginda degiliz, sana anlatamadigim tek sey var ki ben kimsenin verdigi hizmet hakkinda yorumda bulunmuyorum, ahmet'e a derken mehmet'e b demesinden duzgun konusamamasindan bahsediyorum, bunlari sana msn de de anlattim ve anlastigimizi saniyordum neden simdi canin mi sikildi da bana garip garip seyler yaziyorsun gene? sen de surekli olarak bana baska seylerden bahsediyorsun ayri konu acip tartisirsin yoksa onun adi tartismanin icine etmek, polemik oluyor. hangi piyasada kimi dolandirirsan dolandir lafi bile hos bir laf degil, olmayan seyleri lafin gelisi bile olsa yazmamalisin.

kosasnet bahsetmek istedigim birsey soylediginde onu yapacagina guveninin olmasi, burunu eline verebilirim diyorsam gercekten bunu yapmaya gucum oldugundan yaziyorumdur. bir insanin boyu kilosu, calistigi teknikleri bilmeden gozu kapali netten buldugun bir adamla kavga etmek, adres ver hadi gel delikanliysan demek guzel birsey degil, ben karsimda birisi buna soyleseydi girerdim ona dedim, girerim de. burdan ta kalkip cehennemin kokune netten adamla kavga etmeye gidecek halim yok. o da beni gomebilecegini iddia ediyor, guzel edebilir guvendigi birsey varsa.

Yasin benim icin tabi ki onemi yok 15 yasinda insanlarla dolu msn'im bana naber kardes ehu ehu yazsalar da ben onlara yardim ediyorum. Ama can sikan, anlamsiz, neye hizmet ettigi belli olmayan omur torpusu cocuk tartismalarina giremeyecek kadar yasliyim ben.

Hesabini kapatirim demedim, bundan sonra sana servis vermek istemiyorum backup istiyor musun dedim? Sen vay efendim tehdit nihaaah ninja kesildin. Bunlari sende biliyorsun toplumda sacma sapan yalan konusma. Ezik biri oldugumu dusunuyorsan pesimde dolanarak ayagima takilarak sen de eziliyorsun.
Oy ben ölem. Senin ne tekniğin var ? Kimin burnunu eline veriyorsun sen ?
Madem veririm diyorsun, sonra neden cehennemin dibine gideyim kavga etmeye diyorsun.
Buna ne derler biliyormusun ?
Yiyemeyeceğin y.... altına yatmak derler-ki sende böyle yapıyorsun. Ha bana servis vermemişsin, ha hesabımı kapatmışsın. Ne farkı var? -ki eğer "abi n'oolur kapatma hesabımı" deseydim, eminim backup vs muhabbetlerine bile girmeden hesabı kapatırdın. Ben senin amatör müşterilerinden değilim. Benim hesabımı kapatacak adamı ben eve kapatırım. Dağa kaldırırım, ilişkiye girerim.
Benim ashabımı bozma seni sinek gibi ezerim. Ninja felan kesildiğim yok. Ben senin gibi burnunu eline veririm diyenlerin ağızlarına tıpa takmış adamım.
Şimdi git maslak parkında oyna. Yılmaz erdoğan bozuntusu, kültür zengini, akıl yoksunu fakir insan.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Oturdugum siteye almazlar seni, telefon ac kapidan aliyim yoksa tipine bakip seni geri yollarlar. Bana abi dedigin gunleri unuttun, simdi vucudunun uzuvlarindan bahsediyorsun, o zamanlar farkedemiyordun tabi belli yerlerin azicik uzadi, tuylenmeye basladin hemen aklin fikirin onu kullanmaya geldi dimi. Olsun seni mazur goruyoruz, vatan evladisin, arkadaslarima bir-iki soru sorucam beni msn chat e alir misin deyip bana saydirma bundan sonra da. Cirkef bir adammissin nerden tanistim seninle susmak bilmiyorsun. Kapat artik yuru git, arada ezikligin tutarsa mail at oradan kufret kimse senin kufurlerini okumak zorunda degil burda.

Umit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Angelo' Alıntı:
Oturdugum siteye almazlar seni, telefon ac kapidan aliyim yoksa tipine bakip seni geri yollarlar. Bana abi dedigin gunleri unuttun, simdi vucudunun uzuvlarindan bahsediyorsun, o zamanlar farkedemiyordun tabi belli yerlerin azicik uzadi, tuylenmeye basladin hemen aklin fikirin onu kullanmaya geldi dimi. Olsun seni mazur goruyoruz, vatan evladisin, arkadaslarima bir-iki soru sorucam beni msn chat e alir misin deyip bana saydirma bundan sonra da. Cirkef bir adammissin nerden tanistim seninle susmak bilmiyorsun. Kapat artik yuru git, arada ezikligin tutarsa mail at oradan kufret kimse senin kufurlerini okumak zorunda degil burda.
Ben küfür etmek için çağırmadım seni. Küfürde etmedim. Yani birşey söylediysem küfür mahiyetinde afedersin.
Ahmet arada olmasa ben sana emin ol daha fazlasını yapardım.
Şimdi benim mahalleme gel. Benim oturdugum yerlere sen girebilirsin.
Gelde Msn adresininin şifresini vereyim. Eline..

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Bu topikteki mesajlar ve yapilmamasi gereken tartisma silinsin bence.

Umit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Valla simdi merak ettim. Eğer msn'i almasaydım böyle konuşacakmıydın. Seninle bir gün oturup çay içelim be :)
Hatta kafaları çekelim..
Ayrıca herkes kendi mesajını silebiliyor. Moderatorleri yorma..

S

Surkent

Misafir
Angello Ateş olsan ne olur. Sölesene Bana Forumda ona Buna Sataşmayı bırak.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.