Pyasanin s*k*boktan oldugu konusunda fikir ayriliginda degiliz, sana anlatamadigim tek sey var ki ben kimsenin verdigi hizmet hakkinda yorumda bulunmuyorum, ahmet'e a derken mehmet'e b demesinden duzgun konusamamasindan bahsediyorum, bunlari sana msn de de anlattim ve anlastigimizi saniyordum neden simdi canin mi sikildi da bana garip garip seyler yaziyorsun gene? sen de surekli olarak bana baska seylerden bahsediyorsun ayri konu acip tartisirsin yoksa onun adi tartismanin icine etmek, polemik oluyor. hangi piyasada kimi dolandirirsan dolandir lafi bile hos bir laf degil, olmayan seyleri lafin gelisi bile olsa yazmamalisin.
kosasnet bahsetmek istedigim birsey soylediginde onu yapacagina guveninin olmasi, burunu eline verebilirim diyorsam gercekten bunu yapmaya gucum oldugundan yaziyorumdur. bir insanin boyu kilosu, calistigi teknikleri bilmeden gozu kapali netten buldugun bir adamla kavga etmek, adres ver hadi gel delikanliysan demek guzel birsey degil, ben karsimda birisi buna soyleseydi girerdim ona dedim, girerim de. burdan ta kalkip cehennemin kokune netten adamla kavga etmeye gidecek halim yok. o da beni gomebilecegini iddia ediyor, guzel edebilir guvendigi birsey varsa.
Yasin benim icin tabi ki onemi yok 15 yasinda insanlarla dolu msn'im bana naber kardes ehu ehu yazsalar da ben onlara yardim ediyorum. Ama can sikan, anlamsiz, neye hizmet ettigi belli olmayan omur torpusu cocuk tartismalarina giremeyecek kadar yasliyim ben.
Hesabini kapatirim demedim, bundan sonra sana servis vermek istemiyorum backup istiyor musun dedim? Sen vay efendim tehdit nihaaah ninja kesildin. Bunlari sende biliyorsun toplumda sacma sapan yalan konusma. Ezik biri oldugumu dusunuyorsan pesimde dolanarak ayagima takilarak sen de eziliyorsun.