İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

mp3 script

B

birweb

Misafir
bannera tıklanmadan mp3 yüklenmesine izin vermeyen bir mp3 script arıyorum. bilgisi olan var mı?
forum da öyle bir script dolanıyordu bir süre önce sanırım.

R

Radyoblue

Misafir
Ozan seni bir döferim simdi :))) Uyanik ya..neyse konuyu uzatmadan..

11 Nisan 2004 yani pazar günü aksami mail adresine bak kardes,gerekli bilgileri göndericem.Ozan arkadasimizin dili sürctü sanirim yada hayati para olmus,dolandirici..

Neyse dedigim gibi elimde var ben sana örnek taninan ve saygin bir internet sitesinin linkini vericem bi bak,begenirsen onu sana vereyim..No problem kardes..

Ula herseyi karsilikli yapanlar utansin..

J

JacKaL_

Misafir
Maxicool mp3 portalı var benım kullandığım ama çok geliştirmen lazım açıklarıda fazla :) ama bedava inndir.com da bulabilirsin :)

J

JacKaL_

Misafir
keşke orneğin adresinide yazsaydı maile yazarsan seviniirm bu arada o satılık olan script çok iyi ama paralı olması kotu :)
mail : [email protected]

gshalil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
acaba bana da verebilirmisiniz?
karşılığında elimde çok kaliteli asp script var onu verebilirim..

J

JacKaL_

Misafir
radyoblue
arkadaşımız ortaya bi karışık syledi ve gitti herkes istiyor ama vermıyo hatta forumada gelmıo galiba ? madem vermıyeceksın neden boyle bir şeyden bahsedip milleti heveslendırdın

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.