İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mp3 Siteleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vaio

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar bugun bi mp3 indirmek için resmen eziyet çektim mp3 site sahiplerine ana bacı küfür etmekten yoruldum adam mp3 koymadıgı gibi link olarakta toplistleri vermiş....

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
o indirdiğin mp3 lerin sahipleri olan sanatçılarda her gün sana "ana bacı" küfür ediyor (kusura bakmayın yukarıda kendi kullanmış bu kelimeyi) haberin olsun.

vaio

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
olar önce vergilerini adam gibi ödesin sonra küfür etsinler

E

echo

Misafir
hala anlamıyorum niçin mp3 sitelerini kullanıyorsunuz?

limewire gibi br paylaşsım programı var sorunsuzca indiriliniyor.

vaio

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1 tane mp3 için program kurmak bana pek mantıklı gelmiyo ben normalde mp3 falan indirmem ilk defa bi şarkıyı dinleyesim geldi

D

deja-vu

Misafir
kıtlenıcek konu yazılarını edıt le ıstersen :) vaio eger yabancı agırlık dınlıyosan dc++ kur yolun acık olsun veya torent takıl en guselı

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
vaio' Alıntı:
1 tane mp3 için program kurmak bana pek mantıklı gelmiyo ben normalde mp3 falan indirmem ilk defa bi şarkıyı dinleyesim geldi

ama paylaşım programlarında sadece mp3 yok

W

Wasgo

Misafir
heh Sanatçilar vergilerini ödemesinin ne alakasi var ?

İster ödesin ister ödemesin haklari var sanatlarini çaliorsun..

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yanlış anlamayın kesinlikle korsan yayılsın demiyorum hatta önüne geçilmelidir ama gerçek olan birşey var. Şuan piyasaya çok sayıda albüm çıkıyor.Askeri ücretle de baksak, ortalama kişi başına gelirle de baksak bu albümleri almaya herkesin gücü yetmiyor(hepsini almaya), ama belki korsan kullanıllırsa amatör demiyim de işini hakkıyla yapmayanların albümleri satılmaz ve ortada her albüm kaliteli kalır ve herkes bandrollü albüm kaset veya cd almaya bakar. Yanlış düşünüyor da olabilirim :)

W

Wasgo

Misafir
Haklisin ona sözüm yok .

Ancak şole bir gerçek daha var bizimkiler olayin kolayina kaçiorlar.Gidip qumar oynamak için para yatirabilior internete girebilior bilgisayar alabilior gidip lüx lokantada yiyebilior ama yinede korsan aliorlar.

Bende ayni şekilde korsan olarak dediğimi mp3 yok deil. var ama gidip album çiktiğinda almior deilim.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
varmı bir babayiğit...

bilgisayarımdaki bütün programlar videolar müzikler oyunlor scriptler templateler onlar şunlar bunlar vs lisanslıdırve yasaldır diyen...

Alkolun 1 gramıda günahtır 1000 gramıda... Madem orataya bir laf atılıyor işte hodri meydan... Eğri oturmak doğru konuşmak... Her zaman in pc karşısında klavye başında tuşlara basıp yazmak her zaman için out olmuştur....

W

Wasgo

Misafir
hehe hll güzel solemişin ama şuanda yazdiğim bilgisayar'da herşey hatağa ofisteki her yazilim lisanslidir :)

ama dediğinde haklisin +rep

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bir arkada$ım toys r us ta çalışıyor. ümit özat gelmiş geçende korsan playstation oyunu sormuş. arkada$ sadece orijinal satıyoruz diyince çıkıp gitmiş :D

R

*reyeskane-

Misafir
Bunun önüne geçmenin tek çözümü bence ucuz şarkı. Mesela amerikan sitelerdeki gibi. Şarkı başına $ 0.10 gibi bir fiyattan veriyorlar. Hadi biizmkiler 0.15 YTL'den versin. Ödeme seçeneğide çok olursa bence ilgi görecek ve tutacaktır. Tabi tutmayabilirde ama denemek laszım ;)

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Ülkenin refah düzeyinin tırmanışa geçmesi.. Zenginin fakiri tembellikle fakirin ise zengini hırsızlıkla suçlamayı bırakması... Unkapanına giden her vatandaşa kaset yapılmaması gerçek ve nesli tükenmekte olan sanatçıların koruma altına alınması gerek okul öğretiminde gerekse ailede başlayıp biten eğitimin Türk Ahlak anlayışına ters düşmemesi ve en önemlisi damarlarımızda akan kanın kudretine inancımızın hiç bir zaman bitmemesi yeterli olacaktır... Kanaatindeyim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5