İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

MP3 Sitelerıne Yapılan Buyuk Saygısızlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İlk Defa bu yazıyı bugun gonderılen bi r maille gordum ve açıkcası şaşırdım, özellikle yapılan karalamanın sadece ban değil turk ınternet ortamında saygın bir yer edınmış butun mp3 sitelerıne (BANA YAPILAN HAKARET İSE BİR KOMEDI yILDIZ TİLBENIN ŞARKILARINI AYNI GUN EKLEMİŞİZ SİTELERIME VE BEN DE SİTEME NORMAL OLARAK İLK KEZ YAZMIŞIM BANA YAZPILAN HAKARETLERIN SEBEBI SIRF BU)yapılmasına işte o yazı.

---------------
www.indirdinle.com

Şarkılarımızı çalan bazı mp3 siteleri.
fullmp3.net (tamamıyla hırsızın daniskası. geçen ay 324.112 mp3'ümüzü çalmıştır)
nostaljim.com (sabıkalı hırsız)
hipermp3.com (diğerinden farksız azılı mp3 hırsızı)
konuk.net (bu işe yeni başlayan hırsızlardan,oldukça amatör ama çok etkili)
dazlak.com (bu tabiri caizse yalancı şerefsiz. sitesine Yıldız Tilbe'nin şarkılarını indirdinle.com'dan yükleyerek sitesine koymuş ve utanmadan ilk kez bu sitede diye reklam yapıyor. devamlı kullanıcılarımız bilir ki yıldız tilbe'nin son albümü ilk kez bu sitede yayımlanmıştır)
cafeterya.com (şarkıları çaldığı site içeriğini de çalmış. söylenecek söz yok)
bombamp3.com (bilindik hırsızlardan)
mp3arsivi.org (bu daha yeni başladı. bu biraz zararsız. sadece 519 şarkımızı çalabilmiş)
160mp3.com (bu en zararsızlarından bir hırsız. tıpkı cem yılmaz'ın reklamındaki gibi. sadece 395 mp3'ümüzü çalmayı başarmış)
mp3bedava.com (bu hırsız şarkılarımı yeni yeni çalmaya başladı)
lastmp3.net (bu hırsız yalnızca yabancı mp3lerimizi çalıyor)
-----------------

Bu arkadaşa soylemek istediğim çok şey var ama kısa kısa soylım, umarım okur ey aptal arkadaşım sırf diğer siteerı karalamk için boyle bir yalan dolan ancak sana yakışır,
1. yıldız tilbenın şarkısı kendı serverımdaydı daha sonra serverım kapandığı için maximp3 den aldım linkı kendısı bununla ilgili bir yazıyı yazdı bu siteye ve linki çıakrttım, senınle aynı gun siteme aynı şarkıcının mp3 koydum diye haysiyetıme edilen bu hakaretlerı anlayamadım hala
2. bugune kadar aldığım mp3 linkleri için gelen her mail doğrultusunda çıkarttım linkleri hiç ir şekilde "sitenden benım lınkını çıkar1 diyen kişinin linkını siteye koymadım, ama sen o kadar acizsinkı bir mai atıp bir şey soylemk yerıne insanları karalıyorsun,
3. daha yenısın heralde ilk kez adın bugun duydum ve sitene girdım, bilmıyorum nasıl bir mazın var ama kıseye şerefsiz deme hakkın yok,
4. Bu yaptıkların ve göstermış olduğun olağanustu hakaret ler cevaplandırılacak merak etme
5, sana diyecek başka bir şeyim yok ufak beynınle gelıp tr nın ılk ve en iyi mp3 sitelerını bu şekilde saldırman nasıl bi ınsan oldunu ortaya koymuş zaten...

A

aydinkim

Misafir
gercekten hakkını yemişler mp3 zaten böle bişey çünkü düşün herkesin eline kolayca gecen bişey ve değiştirilmesiide bir okadar kolay

senin adına üzüldüm

mp3arsivi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Komediiii ben 2 hafta önce mi ne okumuştum salağın sitesinde bu yazıyı mail atıp sen kimsin demiştim ondan sonra cevap yok salak karalama yapıyo sözde :) Ayrıca adamın linklerini bi kere bile kullanmadıgım için sinirlerimi bozuyo. Ayrıca bide Jackal bazı liinklerini gecici olarak kullanıyorum daha sonra hesaplaşırız ok ben benim servera geçinceye kadar kusura bakma bu ara bazı işlerimden dolayı sadece link ekleyebiliyorum İyi Çalışmalar.

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bilemıyoru bunun kım oldunu ama kendısıne ve hosting şirketıne gereklı maillerı yoladım hakaret ve suçlama var ve ortada bir sebep yok vs..

mp3 arsivi sorun değil arkadaş istedin linki istedin gibi kullan :) isteyen her kes kullanabilir linklerı karşılığında istediğimiz bi şey yok ve karalamada yapamyız hehe :)
(bu arada mp3 arsivi sitende yazılanları okudum umarım kısa surede aramaza donersın, Rakabet olmadan, Hiç Bir zevki olmaz Netin)
SaYGıLaR

sanalcafe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dünkü bokmuş bugün kokmuş
allahtan bana yazmamış albüm alıyorum kapaklarını bazen kendimiz scan ediyoruz

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İşte çalmak ve başkasının hakkını yemek bu oluyor?!
Bilmem anlatabildim mi?

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence çalmak çok farklı bir olay yazılanlar iyi oku lutfen orda yazmışız mail gonderirse silerız diye bu çalmak değil bence bu içerikden yararlanmak yanı benım sitem ve benımkı gii bir ço ksite link le gonderım yapar, buna çalmak denmesı saçma eğer oyleyse iyi.net de sana link gonderıyor sitenın bir içeriği yok şimdi çalmışmı oluyor link sitelerının hepsi çalmış oluyor yanı tr100.com siteler.net gibi siteler, bence yazarken biraz duşunmelısın anlık yazı yazıyorsun,

Saygılar

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Genel bir cevap verirdim ama konu uzar gider.
Ben, ne düşündüğümü ve ne yazdığımı da gayet iyi biliyorum.Bu konuda senden ders alacak halim yok!

B

Bedavalar-Net

Misafir
Calmak biraz agir oldu gibi,izisiz almak diyelim :)

Saka biyana o indirdinle.com webmasterinde bence tüm suc,o zaman linlerini saklasaymis.Ayrica hakli dahi olsa hakaret ederek haksiz duruma düstü ki ben kesinlikle hakli görmüyorum.

Günde binlerce insanin ziyaret ettigi mp3 sitelerine hakaret etmeye kimsenin hakki yok bence.Benim bir cok mp3 sitesi sahibi arkadasim var bazilarinin basina gelmiyor degil,kendi serverinde tuttugu mp3 leri baska siteler link vermis oluyor,ama arkadaslarimdan hicbirisi bu site sahiplerine acik acik küfür etmiyor.

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tüm MP3 sitesi sahiplerine bir öneri;

Madem kendi aranızda bu tür link paylaşımlarına izin veriyorsunuz ve birbirinizi hoş görüp dayanışma içinde oluyorsunuz (mp3arsivi ve dazlak sizleri gerçekten takdir ettim) neden ortak bir sunucu kiralayıp hotlink yada htaccess tarzı bir koruma ile linklerinizi korumuyorsunuz?

Aranızda mp3'leri yada içeriğin bir kısmını çıkarlarınızı koruyarak paylaşın, böylece ortaya muazzam büyük ve hızlı, aynı zamanda da güvenli bir oluşum çıkar.

indirdinle.com admini kendini bilmez davranışlarda bulunmuş, bence bir özür dilemesi gerekmekte!

Hepinize kolay gelsin...

mp3arsivi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bana uyar ortak bi serverda 2000 gb bandı olan bi server bulabilirmiyizzz :) zor biraz o bbu büyük sitelere ben kendi serverımda barındırırken rahat 1000 gb yiyordum cünkü

Z

zeynelkoc

Misafir
Bakıyorum benim mesajım silinmiş neyse

ben size sonuna kadar destek veriyorum doğru yoldasınız boyle bi kaç ufaklığın laflarına bakmayın

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Zeynel, artık seviyeni korursan sevinirim.Ufaklık dediğin kişi emin olki senden yaşça oldukça büyük. Seviyesiz mesajlar yazmaya devam edersen ban'lanırsın!

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aslında denılen mantık oalrak çok iyi ortak hostıng alam ama bununa pek faydası olamz bende gunde 30.000 download oluyor mp3 arsivininde buna yakın bır rakam bw çok fazla yerız ve devam ekstradan bw odemk ozrunfda kalırız, sonucada ben lınkıme korumada koymam zaten reklamda bundan etkılı bır yol varmı ben ıstıyorum herkes versın benım sıtemden lınk onu yukleeyun adam zipi açınca benım sıtemın issmini gorecek dah sonra şarkıları benden yukleyecek bundan daha iyi reklam olmaz yanı, bu yuzden bazı mp3 sitlerı hotlink koymuyor, ancak moderator arkadaşdan ricam konuyu artık kıtlemesı konu konuuldu ve buyuk çoğunluk neyın ne olduğunu anladı bu konunu başka yerlere uzanmaası için konu kıtlenırse sevınırım, çunku bılıyorum çıkıp birisi herkese birden laf etcek ve konu ozunden sapacak başka diyarlara doğru uzanacak :)

Saygılar....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5