İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

mp3 sitelerinin Aylık Trafik leri?

LoRD_YenGeC

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mp3 sitesi olan ve toplist sitesi olan arkadaslar sitelerinin aylık ne kadar bw harcadigini yazarlarsa sevinirim!
bazi arkadaslarimla konustum farkli cok fazla bw ler oluyo bazilari cok dusuk oluyo kafam karisti :confused:

LoRD_YenGeC

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ilk aylar yani baslangic olarak ben 5000-10000gb dusunuyorum
sizce nasil ?

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
35.000 gb civarı

başlangıç için 5.000 gb yeterli olacaktır

LoRD_YenGeC

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konuyu actigimda toplist sitesi olan arkadaslarada sormustum.onlarda cevap yazarlarsa cok iyi olur
toplist link siteleri ne kadar harciyor bw arkadaslar acaba?

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1500 hitli sitede herkes 30 şarkı çekseler

günlük 45.000 download yapar yuvarla 50.000 bi şarkı 4mb dan 200.000 mb aylık 6 tb bw yer

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
link sitesi fazla yemez dostum toplist de mp3 sitesi kadar yemez toplsite eger kaliteli baya ziyaretcisi olan bir toplist bile fazla yemez ayda 100-150 yani link sitesine ayda 5 gb bile yeter :) mp3 için valla 10-15 tb bulur diyorum egerki hit ve yenei mp3 eklersen :p ucar valla

S

sefiller.net

Misafir
yaw peki bu 5 tb ı nasıl karşılayacaz :) ne kadar yapar yani fiyat olarak?

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende tarfic sorunu yok cunku hostum sinirsiz vermis bana ve bende muzik dinleme yeri var isi bilen indiriyor ama cogunlukla dinleniyor ben sen guzel biyerden host al sinirsiz (simdi bazilari sinirsiz yok dicek biliyom ama benim aldim hosta var alman biyer hic bir sorunum yok olmadi insalahda olmicak)

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sayılar iyice birbirine karısıyor

biri tb i gb olarak diyor , ben tb ornegini veriyorum , permission gb diyor sefiller tb anlıyor :D

S

sefiller.net

Misafir
yok yaw permisson toplist için gb diyor ben mp3 sitesinden bahsediyorum :D
genel olarak 6 tb civarı diyor herkes , onun için dedim nasıl bulabilirim o kadar bw yi :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5