İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

MP3 sitesi arabirim

Sence bir MP3 sitesinde arabirim mi yoksa kullanım kolaylığımı önemlidir?

• MP3 sitesi olsunda, ne olursa olsun...

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar önemli bir konu, lütfen katılım gösterin.

Forumumuzda bulunan MP3 sitesi sahipleri ve MP3 sitesi hazırlamak isteyenler için bir kaynak niteliği taşımakta.

Katılımcılara teşekkürler...

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Son 2 gün arkadaşlar...

Sonra bedavadan kendi hazırladığım MP3 scriptinide edinebileceksiniz...

Oylar pls...

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ShadowSong' Alıntı:
Son 2 gün arkadaşlar...

Sonra bedavadan kendi hazırladığım MP3 scriptinide edinebileceksiniz...

Oylar pls...

acaba oy verenler mi? kim edinebilecek scripti?

(bir de benden bir öneri bence herkese verme. mp3 sitesi sahibi arkadaşlara yazık olur düşünsene birden 1500 tane mp3 sitesi çıkacak ortaya :) )

saygılar...

Haymac

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
+1 Herkese dağıtmak bence saçmalık olur gibime geliyo.

Onca mp3 sitesine yazık en azından.....

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İnternet üzerinde herhangi bir içeriği birkaç kişiye vermek ile free olarak dağıtmak arasında pek bir fark göremiyorum, nasıl olsa bir şekilde isteyen herkezin eline geçecek.

Para ile dağıtılan yazılım, tasarım yada media içerikler bile kolaylıkla bulunabilirken böyle bir kısıtlamaya gitmeyi anlamsız olarak görmekteyim.

Bu arada mp3 scripti birkaç gün içerisinde netarsivi.com üzerinden görülebilecek, tek dosya ve access DB ile kullanılabilen script içerisinde gelişmiş bir arama motoru, en çok indirilen 10 mp3, en yeni eklenen 10 mp3 ve link korumalı (HTTP_REF ile üyelik gerektirmeden ve ayrıca hotlink' e gerek kalmadan koruma) download yöneticisi ve admin paneli gibi özellikler bulunmakta. Geliştirilmeye ve kullanıma açık. İlk sürümünde bunlar yer alacak. 2. sürümde kısmı portal olarak geliştirmeyi düşünüyorum...

Kolay gelsin...

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
24.09.2004 tarihi ile 2 günlük bir çalışmadan sonra scriptin web arayüzü hazır.

Özellikler;
* Anasayfada yeni eklenen 10 mp3'ü gösteriyor.
* Anasayfada en çok indirilen 10 mp3'ü gösteriyor.
* Detaylı bir arama motoru eklendi. (Herhangi bir şarkıyı aramak için geçerli 3 harf girmek yetiyor. Eğer boş arama yapılırsa tüm dosyaları gösteriyor.)
* Arama sonuçlarında istenilen müzik dosyasının download linkleri ile beraber
- Download Sayısı
- Dosya boyutu
- Kalitesi (Örneğin: 44 Khz 192 KBPS MP3 Audio vs..)
- Eklenme tarihi
gösteriliyor.
* CDONTS mail komponenti ile hazırlanmış iletişim sayfası
* Tüm site 1 asp ve 1 Microsoft Access dosyasından oluşmakta

Bugün admin paneli, reklam gösterim sistemi ve HTTP ref korumasını tamamlamayı düşünüyorum. Eğer yetişmezse HTTP REF korumasını feda edip, 2. sürüme saklamayı düşünüyorum.

Bugün saat 11:30' dan itibaren beta hali www.netarsivi.com üzerinden görülebilir...

Z

zeynelkoc

Misafir
Merak etme isterse 10.000 tane olsun
Kullanıcı kaliteli sorunsuz olanını mutlaka buluyor.
bizim gibilerin Hotlink Http Ref gibi yontemler kullanmasıyla anca bedava serverlarda mp3 barındırabilirler o zaman da sitenin ömrü pek fazla sürmez.

Z

zeynelkoc

Misafir
Tavsiyem bir gateway sayfası yapman bu şekilde download all by flashget dedi mi batarsın.

ayrıca harfe göre listeleme yapmayı düşünmüyormusun?

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gateway sayfasına gerek görmedim, bu arada sağ tıklama iptal, download all by seçemiyor yani. Ama test sırasında gözümden kaçan bir ayrıntı olabilir, sende test edip sonuçlarını bildirirsen sevinirim.

Harf sıralamasına gelince, gereksiz olduğunu düşünüyorum, arama motorunun işlevlerini geliştirerek alternatif olacağı düşüncesindeyim.

Z

zeynelkoc

Misafir
Peki sayfayı farklı kaydet diyip html kodlarını editlediğimde yüklenmiyor mu?

Ayrıca ziyaretçi mp3leri aramaktan çok liste halinde görmeyi tercih ediyor harf harf listelenirse daha kullanışlı olur.

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yahu o kadar uğraşacağına hepsini tek tek tıklar daha kolay :D

Peki tamam, birde harf harf listelemeyi eklerim, ayrıca tam liste için arama motoruna hiçbirşey yazmadan BUL tuşuna basmak yeterli...

Ayrıca alt kısma birde haber modülü eklemek geldi şimdi aklıma, maksat çok az BW yemesiydi ama bu şekilde de aşırı sade oldu.

Varmı başka önerin?

Z

zeynelkoc

Misafir
mp3leri listeletirken 10mp3 de bir araya reklam sayfa başına 50mp3 gösterimi yapılabilir (harf harf listeleme sayfasında)

sayfayı kaydettim baştaki jsleri sildim olduğu gibi iniyor yani çok basit ( :
yok orasını da kullanacaklar düşünsün dersen boşver ( :

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.