İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mp3 Sitesi Olanlara çağri!!!

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ARKADAŞLAR BÖYLE UPLOADLA 200-300 MP3 LE OLMUYOR BU MP3 SİTELERİ. MP3 SİTESİ OLANLARA ÇAĞRIM HEP BİRLİKTE DEDİCATED SERVER KİRALAYALIM. AYLIK 150 DOLARA ÇOK İYİ BİR ŞEY KİRALAYABİLİRİZ. 5-6 KİŞİ OLSAK BİZE MALİYETİ ÇOK DÜŞER. HEPİMİZDE SİTELEREMİZE KOYARIZ. HEM MP3LERİN KALİTELERİ BOZUK OLMAZ HEMDE 20 GB HARDDİSK OLSA YAKLAŞIK 5000 MP3 EDER 40 GB OLSA YAKLAŞIK 10 000 MP3 EDER. BU DA SİTELERİMİZİN HİTİNİ ARTIRIR. İRTİBATA GEÇMEK İSTEYENLER [email protected] lütfen mail atsın!!!

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
makina nasıl patlar yaw? patlayacağını pek sanmıyorum. Benim sitede yeni kurdum ama aylık bw yaklaşık 20 gb buda günde 750 mb ediyor. tabi sizin siteler yüksek olabilir ama bilmiyorum. MP3 leri direk indirmicez. önce üyelik falan gerekecek, kredi falan vereceğiz. yani 5 sitenin günlük bwsi 20 gb civarında olur.

c4timer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
uyan @123mp3 son durağa geldik :=) BEncede eğer o sitelerin Hiti biraz olsun artarsa Datacenter full o makineye çalışır :=) Birde 150$ diyorsun , 5-6 kişi diyosun..

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Eger, BW lerde sorun yasamamak istiyorsanız, FDC yi oneririm. Band sorunu yok hic bir sekilde.

Kotu haber; FDC, fiyatları %100 e yakın sekilde arttırdı. :)

N

nsbil

Misafir
GNeRaL' Alıntı:
Eger, BW lerde sorun yasamamak istiyorsanız, FDC yi oneririm. Band sorunu yok hic bir sekilde.

Kotu haber; FDC, fiyatları %100 e yakın sekilde arttırdı. :)

bencede FDC. arkadasimin vps si var orada hic sorun yasamiyor. oneririm yani..

yakese

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bulunsun bakalım çoooook makul fiyatlarla :)

TurkVista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
vallaha rabet cok arkadaşlar Mp3 olayına, ancak Mexut'un dediğine katılıyorum.

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben çok ciddiyim. bu işi yapan var yurt dışında. 600.000 mp3 olduğunu söylüyorlar serverlarında. ne kadar doğru bilmem ama. aylık 1$ gibi bir ücretle üye olunuyor. Bizde böyle bi şey yapabilirik. Ama arkadaşlar bizimkisi bi teklifti, verdiğiniz cevaplar bu işe sıcak bakmadığınızı gödteriyor. Tek başımıza yapmaya çalışırız inşallah. Sağolun:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.