İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

mp3 sitesi

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhabalar büyük bi mp3 sitesi açmayı düşünüyorum acaba hangi click sponsoru önerirsiniz ?

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mp3 sitelerinde hangi click sponsoru olursa olsun tıklama oranı az oluyor ve kazanc sanırım öyle aman aman olmuyor. mp3 sitesi olan arkadaşlara sorarsan daha net bir cevap verebilirler.. kolay gelsin.

Haymac

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Updated ayın 12'sinden 30 una kadar 135$ çıkarttı :D ama server parasını karşılamaz....

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gelecek gibi ama daha 1 ayı var en az. Yılbaşı hediyesi olur o da inşallah google la ve sedoyla birlikte bir anda boğulacaz ehaeha

excoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.marketbanker.com yeni adıyla www.adbrite.com bunu bi incele, bende ortalama günlük 80-90 click oluyor, bu clickle ayda yaklaşık 280$ yapıyorum eğer clicki sıkı tutarsan ayda 500$ ı geçmen hiç de zor değil, ama net basis-90 dedikleri bi olay var güvenlik açısından 3 ay sonra ödemeye başlıyorlar, il çekimi pazartesi günü postaya vermişler, önümüzdeki hafta gelir diye bekliyorum, gelirse yazarım

Z

zeynelkoc

Misafir
şu anda mp3 sitelerini kabul eden adam gibi bir sponsor bulunmamakta (en azından ben bilmiyorum) updated var piyasada ama ödeyip ödemediğini henüz bilmiyorum

başarılar sana

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu işe girerken bi kaç kez daha düşün derim.. google bile bizi dışladı.. sponsor bulman zor olacaktır.

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şu mp3 işine girdiğimden o kadar pişmanımki. Kullanıcı aradığını kesinlikle buluyor. Mp3ü çekiyor ya sonra? Diğer hiçbirşey umrunda değil sağ üstteki çarpıya bastığı anda ne site adını hatırlar ne de ona sunduğun hizmeti. Gözüne sok reklamları yine tıklamayacaktır. Hata diyorum ama her hatadan bir ders çıkarırsan zamanla hatalar üzmemeye başlıyor emin olabilirsin :)

Haymac

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Biz değiliz diyemeyiz, ama ne yapalım ölmek war dönmek yok.....

M

malatyasporlu

Misafir
alicanorg' Alıntı:
Şu mp3 işine girdiğimden o kadar pişmanımki. Kullanıcı aradığını kesinlikle buluyor. Mp3ü çekiyor ya sonra? Diğer hiçbirşey umrunda değil sağ üstteki çarpıya bastığı anda ne site adını hatırlar ne de ona sunduğun hizmeti. Gözüne sok reklamları yine tıklamayacaktır. Hata diyorum ama her hatadan bir ders çıkarırsan zamanla hatalar üzmemeye başlıyor emin olabilirsin :)

çok doğru bir tespit tebrikler , mp3 site sahipleri zeynel alican .. mp3 sitesi açmadan önce mp3 yüklerken reklamlara tıkladınız mı ? kimse tıklamaz ki niye tıklasın işini bitirip gidiyor... ama örneğin ben girerken bi iki tık atarım zeynele bonuparadan aldığı parayı ben kazandırdım :p oda yani zeyneli tanıdığımdan yoksa banane... alican valla sen sedoya yönlendirmekle en iyisini yaptın..

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şu işe girdiğimden beri en doğru işi onla yaptım ama diğer siteyi açtığım için malatyalı :) mp3indir.net i açmasam onu yönlendirmezdim. Sedo günde 10 euro gidiyor vallaha :)

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
acaba manken sitesi mi açsam o daha az var hem daha sonra paralı da yapabilirim ? daha mantıklı deil mi ? ve google falan kabul eder herhalde

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
canparlak bende var manken sitesi.. 2000 hiti var gunde ama kazanc ayda 30 dolar civarı.. bir de şu var ben ilgilenmiyorum bir de birtek google reklamları var ondan herhalde, hastane reklamına fln tıklamıor kimse:)

canparlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hmm anladım peki manken sitesine google koyabiliyor muyuz ya ben video falan koyacam çünkü videolarla falan kabul ederler mi ?

E

erotika

Misafir
"www.marketbanker.com yeni adıyla www.adbrite.com"

denmiş
tanıyan var mı

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.