İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mp3-tr CODER ARANIYOR !!

O

Ozan@Mp3-tr

Misafir
Merhaba;

Mp3-tr.com da benimle birlikte çalışacak yanıma coder arkadaş arıyorum.
Mp3-tr'nin çehresini tamamen değiştireceğim fakat projemdeki scripti ben oluşturamam.
Birlikte çalışacak coder'ın sitede ismi geçecek ki iyi.net'ten takip edebilirsiniz Mp3-tr'nin tekil hiti 10.000olup şu anda Türkiye'nin en fazla ziyaret edilen mp3 sitesidir. Böylelikle kendisini tanıtmış olacak ve iyi bir referans olacaktır.

Birlikçe çalışacağımız arkadaş tabiki babasının hayrına çalışmayacak.
İstediğim proje biter bitmez hesabına 150milyon aktaracağım ondan sonra da birlikte kazanacağız.

İstediğim olay:
-Sanalcafe.net'in "SCP" olayı gibi Kontör sistemi yapmak.
-Mp3lerin çalınmasını önleyecek bir sistem geliştirmek.
-Gösterdiğim taslaklardan yola çıkarak ister şu anda kullandığım scripti geliştirerek isterse yeni baştan yazarak bir script oluşturmak.

İstediğim Tek Şey: Bir referans göstermeniz..

Lütfen php veya asp scriptte bilgili arkadaşlar iletişime geçin. Gelin birlikte çalışalım.

Not: Genç ve bursa civarından arkadaşlar olursa daha iyi anlaşabiliriz, yoksa da okadar önemli değil :)

İletişim:
Msn: [email protected]
Mail: [email protected]

H

haydi.net

Misafir
merhaba ozan

Kontör sistemi konusunda "www.battaniye" sitesini incelemeni tavsiye ederim,zaten benden önce incelemişsindir, bir mp3 sitesi çünkü... Güzel bir sistem kurmuşlar,ve çok hızlı çalışıyor,onlarla irtibata geçebilirsen adına faydalı olacağına eminim.. mp3 lerin çalışmasını engellemen konusunda yardımcı olabilirim,iyi jix bir tasarım istersen oda tamam, ama kontor sistemi konusu beni aşar..

Sitende mp3 konusunda ziyaret ettiğim 2 siteden birisi.. çalışmalarında kolaylıklar dilerim

Uğur

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ozan sen beni biliyon ne de olsa,belki calisabiliriz birlikte hem sehir olayinda da sorun olmayacak 9 ay sonra:))

C

ceddin

Misafir
Ozan@Mp3-tr' Alıntı:
Merhaba;

Mp3-tr.com da benimle birlikte çalışacak yanıma coder arkadaş arıyorum.
Mp3-tr'nin çehresini tamamen değiştireceğim fakat projemdeki scripti ben oluşturamam.
Birlikte çalışacak coder'ın sitede ismi geçecek ki iyi.net'ten takip edebilirsiniz Mp3-tr'nin tekil hiti 10.000olup şu anda Türkiye'nin en fazla ziyaret edilen mp3 sitesidir. Böylelikle kendisini tanıtmış olacak ve iyi bir referans olacaktır.

Birlikçe çalışacağımız arkadaş tabiki babasının hayrına çalışmayacak.
İstediğim proje biter bitmez hesabına 150milyon aktaracağım ondan sonra da birlikte kazanacağız.

İstediğim olay:
-Sanalcafe.net'in "SCP" olayı gibi Kontör sistemi yapmak.
-Mp3lerin çalınmasını önleyecek bir sistem geliştirmek.
-Gösterdiğim taslaklardan yola çıkarak ister şu anda kullandığım scripti geliştirerek isterse yeni baştan yazarak bir script oluşturmak.

İstediğim Tek Şey: Bir referans göstermeniz..

Lütfen php veya asp scriptte bilgili arkadaşlar iletişime geçin. Gelin birlikte çalışalım.

Not: Genç ve bursa civarından arkadaşlar olursa daha iyi anlaşabiliriz, yoksa da okadar önemli değil :)

İletişim:
Msn: [email protected]
Mail: [email protected]

Senle kim çalışır dialerci herif. O kadar insanın kanına giriyorsun. Tüyü bitmemiş yetimin parasını dialer yoluyla yiyorsun. Sonrada gelip bana ortak olun diyorsun. İlk başta o dialeri kaldır sitenden adam gibi para kazan.

iyi.net gibi siteler neden bu tip dialerci siteleri silmiyor toplisten. Admin uyuyormu ?

M

malatyasporlu

Misafir
''sql connection error''

dialerin adsldeki cevabı

dialeri bağlayamadı :)

baldor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dialer konusunda bir yanlışlık var galiba, dialer ı sisteminize yüklemek için sizden onay ister. böyle bir onay alıp bunu kanıtlayabilen biri varmı? ekran görüntüsü gönderecek biri (photoshopla oynamayın ama)

telefon bağlantısı ile girdim, kiralık hat ile girdim, adsl ile girdim, hiç bir problem çıkmadı.

o sql hatasını bende gördüm ama bu hata dialerdan kaynaklanmaz. sunucunun yoğun olmasından kaynaklanır büyük ihtimalle. belki adamlar bakım yapıyordur, kapatmışlardır sql sunucusunu. herşey olur ama dialer asla olmaz.

C

ceddin

Misafir
baldor' Alıntı:
dialer konusunda bir yanlışlık var galiba, dialer ı sisteminize yüklemek için sizden onay ister. böyle bir onay alıp bunu kanıtlayabilen biri varmı? ekran görüntüsü gönderecek biri (photoshopla oynamayın ama)

telefon bağlantısı ile girdim, kiralık hat ile girdim, adsl ile girdim, hiç bir problem çıkmadı.

o sql hatasını bende gördüm ama bu hata dialerdan kaynaklanmaz. sunucunun yoğun olmasından kaynaklanır büyük ihtimalle. belki adamlar bakım yapıyordur, kapatmışlardır sql sunucusunu. herşey olur ama dialer asla olmaz.

Manyakmısın sen ya !!! Neden o zaman NORTON ANTIVIRUS siteye girişi engelliyor ve dialer buluyor ??? Yoksa bu Nortonu yapan herifler salak senmi akıllısın sadece. Hiç mysql hatasında Nortonun trojan bulduğunu görmemiştim...

C

ceddin

Misafir
Biz burada doğruya doğru yanlışa yanlış deriz... Kimsenin hakkı yenmesin!

webturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hehhe

evet zeynel arkadasim. Bu template monster i gozum tutmamisti zaten. Ne hirsiz herifler yaa. guzelim mp3-tr nin dizayni calmislar.

Hatta ben dusunuyorumki bu adam sitesinde sattigi dizaynlarda calinti. Cunki bizim arkadasta vardi onlarin hepsi sanirim dogru bu templatemonster ciddi hirsiz.

Sikayet mi etsek ne etsek.

zeynelkoc' Alıntı:
sitenizdeki dialeri kaldırın once!!

ayrıca çok güzel tasarımınız var
fakat sizi uyarmak isterim www.templatemonster.com sizin tasarımı çalmış :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5