İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mp3-tr.Com'un Mp3 Scripti SATILIKTIR !!!

O

Ozan@Mp3-tr

Misafir
Tekil hiti 3.000-4.000 arasında olan (isatistik: http://extremetracking.com/open;unique?login=mp3tr ) Mp3-tr.Com 'un scripti satılıktır !!!

Mp3-tr.Com yep yeni bir dizayna geçicek(script aynı kalacak). Eski dizaynla alakası kalmayacak.
Dolayısıyla Eski Dizaynı+Scripti satıyorum. (PHP)

FİYATI: 100$

-Script'te her şey hazırdır. Logolarınızı ayarlayarak internete sunabilirsiniz.

-Admin bölümünden hiç bir bilginiz olmasa bile kolaylıkla şarkı,şarkıcı adı,url,şifre,boyut yazarak mp3leri ister tek tek ister albümler halinde ekleyebilirisiniz.

-Sadece 1 saatinizi ayırarak harika bir mp3 sitesine sahip olabilirsiniz.

Bu harika scriptin fiyatı sadece " $100 " dır

İletişim için;
mail: [email protected]

J

JacKaL_

Misafir
Bir çok yerde bu scripti 25 dolara satıyorlar dizayn ve içerikle i satıyorsun yoksa sadece scripti mi ? bence bunlarıda açıklarsan daha iyi olur bide hit den bahsetmişsin isimide mı satıyorsun ?

O

Ozan@Mp3-tr

Misafir
sadece dizayn+script.

sorabilirmiyim nerde satıyorlarmış 25dolara ?

J

JacKaL_

Misafir
özür dilerim yanlşış yazmışım 25 doalr değil 25 milyon

http://forum.sitetanitim.com/viewtopic.php?t=3083&highlight=mp3

MP3 scripti satılıktır. 25,000,000 TL
Her kategoriye göre admin tayin etme (banner,mp3,kullanıcı vs..)
MP3 Yönetim Paneli (mp3 ekle düzenle vs.)
Haber Yönetim Paneli
Anket Yönetim Paneli
Banner Yönetim Paneli
Yarışma Yönetim Paneli
Galeri Yönetim Paneli
Maillist Yönetim Paneli
Sipariş Yönetim Paneli

TEST : http://www.kolaymuzik.net/mp3yukle

FİYATI : 25.000.000 TL.
İleitim : [email protected]

ancak link şu anda çalışmıyor heralde geçen hafta çalışıyodu her neyse iyi çalışmalar...

J

JacKaL_

Misafir
Bence Aynı gibi duruyor udfak değişimler yapılmış tartışmak için yazmıyorum zaten sadece soyledim...

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sirf mp3-tr ye gicik oldugum icin. isteyen olursa asp sini veya php sini bedava veriyorum...

J

JacKaL_

Misafir
dewilsdance' Alıntı:
sirf mp3-tr ye gicik oldugum icin. isteyen olursa asp sini veya php sini bedava veriyorum...

Aranızda Ne Gibi sorun var benı bağlamaz ama banada asp sini yollarsan çok sevinirim yeni aldığım siteye kurarım :)

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
msn e gelen arkadaslara yolladim...
jackal sen zaten icq umdasin online gorunce seni yollarim.. nick orda farkli tabi...

J

JacKaL_

Misafir
Üstad bekliyorum ıcq hafta içi butun gun online msn de oyle ulaşırsan kısa surede iyi olur :) özel mesaj atcakdım yasaklanmış yaw

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya bu arada ozan arkadas bu scripti benim paramlan reklam karsiligi almistin ama reklam suresini(3ay) bile doldurmadan ustelik soz vermistin bana yalvarmistin bana 60 milyon ver de su scripti alayim diye simdi scripti mi satiyorsun...???????ustelik bana hala borclu ve benim paramlan bana soz vedigin hizmeti bile yerine getirmeden????????

anlayan anladi ne demek istedigimi sanirim...

J

JacKaL_

Misafir
dewilsdance' Alıntı:
bunlari duymak gercekten uzucu....
Üstad ben hala bekliyorum yukarıda yazılanalr doru galiba ne sende bu script var nede vermeye niyein vermıceksen sole ben butun gun onlin ım oda olmadı mail adreism var filan yanı...

Saygılar,

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
jackal ne diyosun ? icq da nick YaRaMaZ daha o gun yolladim ya maili ?

J

JacKaL_

Misafir
dewilsdance' Alıntı:
jackal ne diyosun ? icq da nick YaRaMaZ daha o gun yolladim ya maili ?
:) Yaramaz Mail Gelmedi Yaw keşke ıcq dan yollasadın ben seni başkası zannediodum neyse bi ara tekrar yollarsan sevinirim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5