İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mp3arsivi.org Artık oNLiNeMuZiK.Com Olarak Yayın Yapıcak!!!

mp3arsivi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu zamana kadar yaklaşık 3 aydır siteyle pek uğraşamıyordum eskisi gibi ilgi gösterip kendi hostumla uğraşamıyordum.Bazı mp3 sitelerinin linklerini kullandım onların deyimiyle haber vermeksizin belki haklılar ama onlardan haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Mp3arsivi.org olmaktan sıkıldım artık mp3 işi biraz kasıyo insanı onun için artık online müzik sistemi üzerine calışmaya karar verdim ve yeni domain olarak onlinemuzik.com seçtim aşşagı yukarı 3 - 4 günde açmayı düşünüyorum tasarım - kodlama upload filan herşey bitti bunu haber veriyim dedim size bi kaç güne kadar Sınırsız müziğin keyfini cıkarcaksınız şimdilik son 3 - 4 ayda çıkmış yeni full albümler var. 61 tane türkçe full albüm yabancıları daha seçiyorum ne kadar olcagı konusunda bi fikrim yok onlarıda seçtim mi burayı editlerim.Herkeze iyi çalışmalar.

A

anhandfultear

Misafir
mp3arsivi : oncelikle senden cok ozur diliyorum. mp3arsivi.org ama sen bunu Mp3aRSiVi.oRg yapiyorsun yeni sitende hayirli ugurlu olsun fakat onun isminide oNLiNeMuZiK.CoM yapmani tavsiye etmem. sadece gorunus acisindan. tesekkurler.

H

hibrahim

Misafir
anhandfultear' Alıntı:
mp3arsivi : oncelikle senden cok ozur diliyorum. mp3arsivi.org ama sen bunu Mp3aRSiVi.oRg yapiyorsun .

ya kusura bakma bana söylemiyorsun biliyorum ama şu cümlenden birşey anlamadım :)

A

anhandfultear

Misafir
ya illa agzimdan civik duruyor lafimi ciksin anliyamiyormusun bu kadarini halil ibrahim.

mp3arsivi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Herkezin Kendi görüşü ben sana webservis forumunda bir sürü mp3dinle.com yazıyorsun dememiştim ama bunun zorunda bıraktın beni bazı düşüncelerini kendi içinde tutmayı ögren seviyeyi koru forumda! Daha çömezsin mp3 işinde!

A

anhandfultear

Misafir
:) gorucez kim comez Mp3aRSiVi.oRg cUm. buyukluk Yabancilarin Template lerini cevirip mp3sitesi yapmakla olmuyor. tAmAmMmI mP3ArSiVi.oRg cUm.

mp3arsivi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sen daha kaç günlüksün daha kullandıgın script milletin elinde dolaşan denyilmp3 scripti forumda kalcaksan adam akıllı kal milletin yazılarına saçmalayıp durma!!!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5