İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ms-Access & Mssql Cevitme

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
arkadaşalr sitedmeki bazı sciprleri mssql cevircem ms-Access & Mssql Cevitme nasıl yaparım.. yani bana yardımcı olacak kişileir bekliyorum + SQL Nasıl cevircem yani tek tek taşımak zor iş..

S

Skeleton

Misafir
google'da yaptığım arama sonucu:
1)
http://business.downloadatoz.com/access-to-mssql/

bu program var, ama sitendeki MsSQL Server'e remote connection yaparak çevirme işlemini gerçekleştiriyor sanırım. bunun için servis sağlayıcının bunu destekleyip desteklemediğini öğrenmelisin.

2) Başka bir çözüm olarak ta access dosyalarını comma seperated veya tab seperated metin dosyaları şeklinde export edip bunları mssql server'e import yapabilirsin( export olayının Ms Access programında olduğuna eminim ancak import olayını hiç denemedim)

Umarım yardımcı olmuştur, kolay gelsin

H

hitmp3tr_com

Misafir
önce mssql 2000 yükle orada "Enterprise Manager" i çalıştır. ve mdbyi direk mssqlye çevir bu kadar.

çevirdikten sonra bazı küçük ayarlar yapman gerekiyo bunları maxiasp.com daki makalelerde bulabilirsin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5