İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

MS'e karşı SMS!

HostPaket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar, bende M.S hastası olarak bu sms kampanyasından haberdar olmanızı istedim.

Belki bir çoğunuz bu hastalık hakkında pek bilgiye sahip değil fakat ülkemizde hasta sayısının gittikce çoğaldığı bir hastalık M.S(Multipl Skleroz).Türkiye M.S derneğinin başlatmış olduğu MS'e karşı SMS kampanyasına sizlerinde katılmasını istiyorum.

5776 ya boş bir kısa mesaj yollayın. Türkiye MS Rehabilitasyon ve Rekreasyon Merkezinin tamamlanmasında sizinde bir desteğiniz olsun. Her SMS mesajınız MS derneği yararına 5 YTL demektir.

Tüm GSM lerden Geçerlidir.

M.S hastalığı hakkında bilgi ;

http://www.turkiyemsdernegi.org/msnedir.asp

Bir M.S hastası olarak gerekli hassasiyeti göstereceğinizden eminim arkadaşlar.

Saygilar.

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
zor bir hastalıkmış. Allah yardımcınız olsun. acil şifalar dilerim. umarım hastalık ile ilgili araştırmalar çabuk sonuç verir de, tedavisi mümkün olur.

sms haberini sitelerime de ekliyeyim

HostPaket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zor bir hastalıkmış. Allah yardımcınız olsun. acil şifalar dilerim. umarım hastalık ile ilgili araştırmalar çabuk sonuç verir de, tedavisi mümkün olur.

sms haberini sitelerime de ekliyeyim

Teşekkür ederim.Araştırmalar ABD'de çok hızlı bir şekilde devam ediyormuş doktorun verdiği bilgiye göre.İn$ALLAH en kisa surede kesin tedavisi çıkar da bizlerde düzeliriz ;)

sen hala server mi satıyorsun :)

hayır ali satmıyorum ve dü$ünmüyorum da. hosting veya reseller ihtiyacın olursa beklerim(sana ucretsiz) :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.