Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hem AdCenter'a Hem Yahoo'ya reklam verilebiliyor zaten şu anda. Yayıncı bağlamında diyorsanız kısa vadede sanmıyorum. Amerika'da bile beta yayıncılar kabul ediliyor, Türkiye'yi hayal edemiyorum.
Suan beta surumunde oldugu icin Amerikadan yapilan basvurularin bile bircogu kabul edilmemekte ve 'suan beta asamasindayiz tam zamanli acildiktan sonra sizleri de aramizda gormek isteriz' turu mail yollanmaktadir.
Bu durumda TR piyasasina girmesine daha bir hayli zaman var gibi gozukuyor.
1 yıl sonra Türkiye piyasasına girer, IE7 ile birlikte live search' da ki aramalar önem kazandı ve hit yollar hale geldi bu yüzden öyle sanıyorumki 1 yıl içinde girerler girecekleri varsa...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5