Otomatikte nasıl çekiyor kişinin listesindekileri msn şifresini bilmeden?manuel de evet, otomatikte hayır.
otomatikte txt dosyası ekleme şansı varmı programa
İşin en güzel yanı da bu zaten. Gönderilen email, üyenin email adresinden gönderileceğinden ve gönderilen kişilerin MSN listesinde kayıtlı olduğundan spam olarak algılanmaz. Çünkü gönderen email, alıcının kişilerinde yer almaktadır. JUNK'a düşmeyişinin sebebi de budur. Email, arkadaşınızın adresinden size geliyor.
Kısaca spam değildir..
İstem dışı yaptırabileceğiniz gibi, üyelik formunda MSN Listemi davet et gibi bir checkbox ile opsiyonelleştirebilirsiniz de.
Öncelikle bir iki yanlış nokta var onlar açısında arkadaşları uyarmak isterim.
Spam maili spam yapan şey gelen e-mail adresinin ne görüldügü degildir. Aynı sunucudan çıkmış olan e-mailerin ortak özellik göstermesi spam algılanma sebebidir.
Ve bunun yanı sıra gelen kişi olarak fake gosterimler ben spam mailim diye daha cok bagirir.
Bunun haricinde cok az arastırın nette bunun ucretsız olarak verilenleri var. gmail-hotmail-yahoo-aol. vs de desteklıyolar.
89 dolar ödemenizi paypaldan yaptım scripti göndermenizi bekliyorum. paypalım: admin@turkho*****.com
İnşallah ücretsiz dağıtılan ( 1 seneden fazla zamandır) php scripti değildir bu.
scripti gün içinde göndericez dediniz hala bekliyorum..
son tespitim şifre yanlış olunca hemen devam ettiriyor bekletmiyor hiç.. ama doğru olunca bayağı bekletiyor.. bekletmeyi bitirmiyor hiç hatta.. mail gidiyor ama genede bekletiyor şifre yanlış olduğu gibi hızlı sonuç gelip devam ettirmiyor sayfayı