İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Msn de kişi listemdekilerin haricindekiler görmesin

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
Bazen kişileri engelliyoruz hatta tamami ile siliyoruz kişi engelle ve sil diyerek daha sonra bütün engelli kişilerin engellini kaldırdığımızda bu kişiler doğal olarak bizim online olup olmadığımızı görüyor ve engelleyip sildiğimiz kişilerde bizim online olup olmadığımızı görüyorlar taki onlar bize bir yazı yazana kadar fark etmiyoruz acaba bu sildiğimiz kişileri yani bizi gören kişileri otomatik ekliyemezmiyiz yada bizi görmemleri için ne yapmalıyız. Engelliler yada kişilistemdekiler dışındakiler görmesin gibi bir seçenekte bulamadım yada sadece online olanlar görsün gibi bir şık yokmu?

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Kişiyi seçip, delete ile sildiğinde karşına çıkan penceredeki seçenekleri işaretle!
Sonuna dek görünme adamın gözüne :)

msnkb8.jpg

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
senindediğin gibi yaptıktan sonra ben o kişinin engellemesini iptal ettiğim zaman beni görüyor ama ömür boyu engelli kalmıyor ve sildiğim içinde ben onu göremiyorum.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
seçenekler / gizlilik / engellenenler listesi
buradakilerde silinmeye müsait olanları silebiliyorsun. hepsinde sil seçeneği çıkmıyor ama. karşıdaki elamanında seni silmiş olması lazımki sonsuza kadar kurtul ondan :)
Ama tabi bir kaç ay evvel messenger 9 yüklemiştim beta olarak. Ama tüm bu sildiğim herkesi geri getirdi :( Birden binlerce adam çıktı ortaya :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.