İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

MSN e ne oldu bilen var mi?

M

Merhaba

Misafir
Msn kimsede calismiyormu,neden calismadigina dair bilgisi olan varmi?merak ettim cok..

bay

Z

zeynelkoc

Misafir
MSN büyük sorunlar yaşıyor sanırım şu anda server göçmüş durumda

daha once de mesaj attığında karşıya gitmiyordu

umarım kısa bir süre sonra düzelir

SpYTaZz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bizim patronda bügün yanına çağırdı gel yap şunu bende fransız kaldım olaya herkes online gözüküyo mesaj gitmiyor bende server çökmüştür dedim:)

saygılar...

U

UyduHACK

Misafir
off ben yine online bile olamıyorum en kısa zamanda ,insallah duzelir...

M

Merhaba

Misafir
Bu arada baska konu basligi atmiyim dedim,bir site dikkatimi cekti,bizimalem.com sitesi sayac sifirlanir sifirlanmaz 1 saat gectikten sonra nerdeyse 3000 tekil hite geliyor ve ondan sonra baya bir yavasliyor hit almasi.Listede ikinci sirada olan siteyle arasindaki hit farki 2000 tekil hite kadar ciktigini gördüm,hangi firmanin olursa olsun sizce bu normalmi,millet 24.00-02.00 saatlerinimi bekliyor bu siteye akin etmek icin.Herzaman böyle oluyor bildigim kadariyla.Yakalayan olursa muck muck yani..

selams

S

Sticks

Misafir
valla bence farklı konu olduğu için başka başlık aç fazla başlık göz çıkarmaz :) millet msn konusu diye gelcek , ilgisi olan bu son konuna okuyamayacak. Bence sil yeni başlık aç nasolsa bi kişi bi başlıktan başka açamaz die kural yok.

neyse , msn'e gelince ben daha 20 dk önceye kdr online'dım ve sorun yoktu ama şimdi bağlanılamıyor dediğiniz gibi. Bence doğaldır her yerin , her firmanıın bi update'i olur bu da onlardandır. Software yada hardware upgrade ediyor olabilirler , veriler yedek ve store ediliyor olabiir. Herşey olabilir ve fazla sürmeden de düzelecektir sanıyorum.

Haymac

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
zeynelkoc' Alıntı:
MSN büyük sorunlar yaşıyor sanırım şu anda server göçmüş durumda

daha once de mesaj attığında karşıya gitmiyordu

umarım kısa bir süre sonra düzelir

mesela benimkiler gidiyor ama seninkiler gelmiyor : )

S

Sticks

Misafir
şu an online'ım sorunsuz şekilde ama dosya alıp veremiyorum.

M

MrCooL

Misafir
1 saat oncesine kadar normaldi. Su an msn'nin kendi sitesinde bile hatalar cikiyor.

Bill Gates sevenleri yine calisiyor sanirim :)

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
http://messenger.msn.com/Status.aspx?mkt=tr

buddiesnet.gif
.NET Messenger Service
icon_minordifficulties.gif
All Features
Hizmet geçici olarak kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.
Son güncelleştirme: 11.10.2004 10:07:00 Pasifik Saati (GMT -8:00)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.