İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

MSN hek programı

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Birisi MSN hek programının olmadığını bildiren bir yazı yazmış.

adszfv2.jpg

İşin ilginç yanı bu yazıya gelen bir yorum;

adsz1ir5.jpg

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Ooo buda bişeymi. Ben Serdar Gökalp hakkında yazı yazıyorum. Adam beni Serdar Gökalp zannedip msn veriyor. Yorumda kalın harflerle belirtiyorum şu mail adresinden ualabilirsiniz diye kızın biri o yorumun altına gelip şu benim telefonum beni ara diyor.

O kadar çok sap varki..

Bir konuda mesela bu site AAAdır diyorum. altına yorum geliyor: Kardeş bu site AAAmı niye söylemiyon söylede bilelim.

Tarkanın yeni albümünü yazıyorum millet beni tarkan zannediyor.
Adam 2 sene öncenin konusuna girip link çalışmıyor diyor. Birader onun üstünden 730 gün geçmiş. Link çalışsa mucize olurdu zaten :D

2 yıldan daha uzun bir süredir blog yazdığım ve bolca yorum aldığım için internet kullanıcılarının çoğunluğu hakkında artık şu kanıya vardım: Sadece başlığa ve varsa konudaki resime bakıyolar. Konuyu hiç okumuyorlar.

Siz bedava kontör reklamlarına aldanmayın, kontörlerinizi çalıyolar diye konu açıyosunuz. Altına gelen yorum sizi gülmekten öldürüyor: Bedava kontör istiyorum. Bende kontör istiyorum. Bedava kontör için hangi linke tıklamamız lazım.
Tabi canım, yolda bedava kontör dağıtıyolar baba hayrına.

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Ooo buda bişeymi. Ben Serdar Gökalp hakkında yazı yazıyorum. Adam beni Serdar Gökalp zannedip msn veriyor. Yorumda kalın harflerle belirtiyorum şu mail adresinden ualabilirsiniz diye kızın biri o yorumun altına gelip şu benim telefonum beni ara diyor.

O kadar çok sap varki..

Bir konuda mesela bu site AAAdır diyorum. altına yorum geliyor: Kardeş bu site AAAmı niye söylemiyon söylede bilelim.

Tarkanın yeni albümünü yazıyorum millet beni tarkan zannediyor.
Adam 2 sene öncenin konusuna girip link çalışmıyor diyor. Birader onun üstünden 730 gün geçmiş. Link çalışsa mucize olurdu zaten :D

2 yıldan daha uzun bir süredir blog yazdığım ve bolca yorum aldığım için internet kullanıcılarının çoğunluğu hakkında artık şu kanıya vardım: Sadece başlığa ve varsa konudaki resime bakıyolar. Konuyu hiç okumuyorlar.

Siz bedava kontör reklamlarına aldanmayın, kontörlerinizi çalıyolar diye konu açıyosunuz. Altına gelen yorum sizi gülmekten öldürüyor: Bedava kontör istiyorum. Bende kontör istiyorum. Bedava kontör için hangi linke tıklamamız lazım.
Tabi canım, yolda bedava kontör dağıtıyolar baba hayrına.

derya baykal var showda program yapıyor derya baykal bi tane bloga girdim geçen yaklaşık 100-200 yorum var derya hanım sizi çok seviyoruz, derya hanım şunuda programınızda anlatın, derya hanım şöyle böyle bizim insanlarımızın içi temiz :D

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
evet ya onlar sıradan istekler sanki direkt sanatçı okuyacakmış gibi aşkını ilan edenler ve ciddi ciddi anılarını anlatanlar var :) bazı konularda aziz nesine hak vermemek elde değil ...

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
o ne kadar iğrenç bir iştir valla hepsi grubunun bir haberinin konusu vardı forumda nerden bulduysa mail adresimi bulmuş hepsi grubu sizi çok seviyorum imzalı albümünüzü gönderin falan.. tabi bilmemezlikten bu durum..hatta site sağlık kategorisinde makaleler giriyorsanız yorum kısmına doktora soru soranlarmı dersin hayat hikayesini anlatanlarmı..

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Bu adamlarada ihtiyaç var yahu, bunlar olmasa nasıl hit yapçak siteler :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.