Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ıkı gundur msnde sorun var ne yazılanlar gelıyor nede yazdıklarım gıdıyor
Ikı gun once Avast yuklemıstım o aklıma geldı.Avastı kaldırdım sımdı sorun yok sızde de boyle bır sorun varsa deneyebılırsınız
Awast Etkili bir virus programı, fakat Bilgisayar'ı çok kastırıyor..
MSN olayınıda şimdi senden duydum.
Eğer dediğin gibiyse çok kötü bir eksi yan Awast için..
mesajlar gitse de hoş, gitmese de
avast kullananda da yapıyor, kullanmayanda da.
cute kullananda da yapıyor, kullanmayanda da.
en iyisi email göndermek. Gerisi yalan.
ben bu başlığı açmıştım. bende de vardı bu sorun
gerçi hala var. çözemedim
awast vardı bende. sildim. kaspersky kurdum. ondada aynı
web korumasını iptal ettim. yine aynı
offffffffff
Benimde sorunum var normal masa bilgisayarımda msn deki nicklere cift tıklayınca özel yazı yazabiliyorum fakat leptop da bunu edemiyorum kaç kez sildim yeniden yükledim asla nicklerin üstüne cift tıklayınca acılmıyor msn nickleri ancak mauseyle sag ekleyip ileti gönder tıklayınca iletim gidiyor normal tıklayınca acılması için ne yapmam gerekli bilgisi olan varmı?
Benim de sorunum var mesajlar gelince 10 sn bi donma oluyor pc ye kac defa format attım ama yok neyden kaynaklanıyor anlamadım herseyi denedim . yoksa bilgisayarımmı eskidi
toshiba satellite pro mx30
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5