Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Msn'de Öpücük Dil Cıkarma Siliniyor Koyun Sabit

mustix68

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34
Merhaba arkadaşlar 22 agustos konusunda heryerlerde bişeyler olmakta.. az önce cook acayip bişey duydum ve sizlerle paylasayım dedim
"MSN'de öpücük ve dil çıkarma sembolleri 22 Ağustos'tan sonra yasaklanıyor. Tütün kolonyası, lokum sembolleri geliyor. Koyun sembolü kalacak..." bu sözü az önce alem fmde zeki kayahan (Matrax)da sahsen kendisi söyledi.. asılsız bişey asla bu radyo programında söylenmeyecek bi durumdur ayrıca bu konuyu aynen googlede arattım.. farklı sitelerdede aynı cümle gecmekte.. "Koyun" smiley'inin sabit kalması oldukca düsündürücü bence:) Ayrıca 22 agustos hakkında ayrıntılı bilgi almak icin suradaki videoyu izlemenizi öneririm.. forumda bi arkadaş savunup duruyordu bu konuyu msndeki öpücük ve dil cıkarma muhabbetine nasıl bi savunma yapacak merak ediyorum acıkcası..

kuzgun

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
430
ne diyeceğimi bilemiyorum, böyle bir türkiyede yaşadığıma utanıyorum

mustix68

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34
iranda msnde webcam yasak oldugunu duymustum iranda calısan bi arkadastan.. ? msndeki öpücük dil cıkarmanın devamında bunların gelmeyecegini kim garanti edebilirki bana? ne yapalımki internette özgür olamayacaksak :S dns proxy hic bişey ise yaramayacak:S belki bizim sitelerimizde kapanacak.. halen wm olup bu forumda bu konuyu savunanların olması beni şaşırtıyor.

mathiaxbars

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
206
gönül rahatlıyla olmaz öyle şey bile diyemiyoruz :D İnsanın aklında acaba geçiyor :D

kuzgun

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
430
siteni google kapatmıcak ki, devletin kapatacak, dolayısıyla hiç hit alamayacağın için siten google da düşücek, adsenseden kazanamıcaksın. adsense banlı gibi birşey olacak

mustix68

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34

dns proxy gecersiz kalacak ayrıca bulundugun paketten dısarı cıkmaya calısma durumunda kapına polis dayanabilecek yetkide nasıl bi yol ? olabilirki.. Wierless'le y.disindan baglanamayız ya..

Furkanturan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
27
Hangi ülkenin vizesi kalkmıştı bu gidişle ancak ülke değiştirirsek sansürsüz hayat yaşıcaz :hihi:

mustix68

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34
Hangi ülkenin vizesi kalkmıştı bu gidişle ancak ülke değiştirirsek sansürsüz hayat yaşıcaz :hihi:

'Antigua,Barbuda,Arjantin,Arnavutluk,Bahamalar,Barbados,Belize,Bolivya,Bosna-Hersek,Brezilya,Ekvator,El Salvador,Fas,Fiji,Filipinler,Guatemala,Gürcistan,Haiti,Hırvatistan,Honduras,İran,Jamaika,Japonya,Karadağ,Kazakistan,Kırgızistan,KKTC,Kolombiya,Kore Cumhuriyeti (Güney Kore),Kosova,Kosta Rika,Libya, Lübnan,Makedonya,Maldivler,Malezya,Mauritius,Nikaragua,Palau Cumhuriyeti,Paraguay,St. Lucia,St. Vincent-Grenadines,Sırbistan,Singapur,Solomon Adaları,Sri Lanka,Suriye,Svaziland,Şili, Tayland,Trinidad-Tobago,Tunus,Tuvalu,Uruguay,Ürdün, Venezuela,Yemen.

Seç begen:ıslık:

StyLes

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
48
'Antigua,Barbuda,Arjantin,Arnavutluk,Bahamalar,Barbados,Belize,Bolivya,Bosna-Hersek,Brezilya,Ekvator,El Salvador,Fas,Fiji,Filipinler,Guatemala,Gürcistan,Haiti,Hırvatistan,Honduras,İran,Jamaika,Japonya,Karadağ,Kazakistan,Kırgızistan,KKTC,Kolombiya,Kore Cumhuriyeti (Güney Kore),Kosova,Kosta Rika,Libya, Lübnan,Makedonya,Maldivler,Malezya,Mauritius,Nikaragua,Palau Cumhuriyeti,Paraguay,St. Lucia,St. Vincent-Grenadines,Sırbistan,Singapur,Solomon Adaları,Sri Lanka,Suriye,Svaziland,Şili, Tayland,Trinidad-Tobago,Tunus,Tuvalu,Uruguay,Ürdün, Venezuela,Yemen.

Seç begen:ıslık:

En iyisi yavru vatan bu gidişle taşınıcam yahu !

mustix68

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34
En iyisi yavru vatan bu gidişle taşınıcam yahu !

:) ordanda akdeniz ülkelerine açılalım?:) harbi orası daha mantıklı cidden :harika:
ama su bi pankart acmıslardı onun ardından.. biraz yavru'dan üvey evlat konumuna gecti