İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

MSSQL HOST Konusunda

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Merhaba Arkadaslar Bildiginiz Mssql Destekli Hosting varmi tavsiye edebileceginiz... Büyük bir sorunla karsi karsiyayim... Kullandigim host Mysql destekli ve ben Asp kurulumu yaptim... Haliyle access Kullanmak durumundayim Suan ziyaretci sayim 10.000 -15.000 arasinda (bunu reklam icin yazmiyorum yanlis anlasilmasin) giren sayisi fazla olunca access de kasilma yapiyor ve site neredeyse 2-3 dakika da aciliyor...Bu da hem gelen Ziyaretciler rahatsiz ediyor hem de beni... :(
Yani isin özü Benim ya mssql destekli bir hosta siteyi tasimam gerekiyor ya da Php den Kurulmus benim sitemin nukesine benzer bir nuke bulmam lazim acigi az olan Buna en yakin olan da Php-Nuke versiyonlari...Ama php konusunda cok fazla bir bilgiye sahip degilim... Bildigim kadariyla Aciklari olan bir yer özellikle de Forumda acigi olan bir yer PhpBB versiyonu Lamerlerin en cok ugrastigi nuke sizde biliyorsunuz... Benim icin Forum da cok önemli cünkü katilim fazlasiyla iyi millet özen gösteriyor diyebilirim...
Bu konuda bilgiye sahip olanlar, Mysql destekli php yazilimlari bilenler veya mssql destekli hosting tavsiye edecek arkadaslarimiz varsa yardim ederlerse cok sevinirim...Degerlendirmelerinizi Bekliyorum Saygilar...

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
OnurSql arkadasim burasi ne kadar güvenilir?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5