İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mssql Kurulumu(Yardım)

buraklee

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
olabılır dostum bılmıyorum yanı benım yakın arkadaşım ortak almıslar kurulumlar tamam mysql calısmıyor bırseyler var su anda kapalı makınaları bende yıllardır sorun yasamayan bır yere gecmeyı dusunuyorum olmıcak boyle arkadasımda olsa bi acık bı kapalı sıkıldım biraz.sen nerden aldın banada tavsıyen varmı..

Ekstra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bende Sunucu Yok Öğrenmek İçin Vps Aldım :)
Sunucudaki Mysqlin Çalışmaması Senin Hatan Server Aldığın Yerin Değil Full Managed Değilse.
Yedek Alıp, Pleski Kaldırım Yeniden Kurup Yedekleri Yükleyebilirsin.
Yada Tecrübeli Arkadaşlar Bir Zahmet Buraya Yazarsa.

Bu Arada Konu Çok Karıştı. Mssql Girip Mysqlden Çıktık :)
Bu Arada Mssql Server 2005 Express Editionın Uzaktan Bağlantıya İzin Vermediğini Öğrendim. Kitapyurdunda Sipariş Ettiğim Mssql Express Kitabım Geldi 1-2 Gün İçinde Kurcalayıp Buraya Yazarım.

buraklee

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok onlar beceriksiz panel plesk asla yuklemem kasıyor diyor. takmış kafayı Entrenix e adam.

E

EmyNatioN

Misafir
merhaba

Merhaba
kurabilirsiniz problem yaşamazsınız. problem olursa yazın yardımcı olmaya çalışırız

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5