Merhaba Mu-yap tan gelen mail nedeniyle sitemizdeki radyo yayınına da son verdik. görüldüğü üzere yasaklar arttı. mp3 felan derken şimdide radyolara el attılar. dikkatli olun sitelerinde radyo yayını yapanlar maillerinizi kontrol edin sık sık.
MÜ-YAP NE YAPIYOR?
5101 Sayılı yasa ile yapılan değişiklikler sonrasında ses kayıtlarını yasa dışı olarak çoğaltan ve dağıtan korsanlara karşı mücadelenin yasal zeminleri daha kuvvetli hale gelmiş, hak sahiplerinin tümü için uygulamanın nasıl olacağı önem kazanmıştır.
Korsanla mücadele konusu sadece müzik sektörünün değil fikri mülkiyetin söz konusu olduğu yazılım ve film gibi sektörlerin de sorunudur. Bu nedenle MÜ-YAP ve sözkonusu sektörler adına mücadele sürdüren kuruluşlar arasında yakın işbirlikleri oluşturulmaktadır. Bu bağlamda film sektöründen AMPEC ve yazılım sektöründen BSA ile 2005 yılı Haziran ayı içinde gazete ve radyolar ile sinemalarda tüketiciyi bilgilendirmeye yönelik bir kampanya düzenlenmiştir.
Ayrıca IFPI ve MPA arasında dünya çapında işbirliği yapılmasına ilişkin adımlar sonrasında, MÜ-YAP ve AMPEC fiziki korsanlığa karşı güçlerini birleştirmişler ve 1 Nisan 2005 den başlayarak operasyonlarını ortaklaştırmışlardır.
sertac82' Alıntı:lisanssız radyo yayınının yasak olduğunu bundan 2 ay önce söylemiştim ama kimse inanmadı... bununla ilgili gönderilen taahhütnamelerde bile bilgi var ama ben yine de avukatlarına sordum (istediğiniz konuda bilgi alabilirsiniz Mü-Yap'ı arayıp Avukat Elçin hanımla görüşmek istediğinizi söyleyin yeterli - ama site adresinizi vermeyin )kendisi de radyo yayınının sadece lisans ile yapılabileceğini söyledi...
Airborne' Alıntı:Domainlerinizi yurt disindan alirsaniz hicbirsey yapamiyorlar.