İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

MUHTEŞEM - Profesyonel Wordpress VİDEO TEMASI ! Uygun Fiyat, %100 Seo Uyumlu !

Ferhat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar,
Bilindiği gibi, video siteleriyle ilgim 5-6 yıldır sürüyor, genelde hitli siteler çıkartıp satardım ama bu sefer kendi yaptırdığım muhteşem bir tema ve Seo uyumlu %100 Valid kodlamalı bir tasarım hazırlattım, css ye döktürürken en ince ayrıntısına kadar dikkat edildi. Birde sizlere özel bir bot hazırlattım. Bot satın alıp tekrar başka yere para vermeyiniz diye.
Öncelikle botun özelliğini anlatayım. Youtube'den çekiyor, embed olarak değilde, player halinde geliyor siteye. Yani aşağıda örnek gösterdiğim gibi videolarınızı izletebiliyorsunuz. Botun patlaması söz konusu değil şuan, ama eğer birşey olurda patlarsa hemen müdahale edilir.

Temanın özelliklerini anlatacaktım ama, herşey resimlerde belli olduğu için fazla birşey anlatmaya gerek yok. Fazla kafanızı şişirmek istemem, zaten beni tanıyanlar bilenler en güzel şekilde yorumlarını yapar, ona görede sizler değerlendirip alıyorsunuz temayı. Onun için yorumları benimle önceden çalışan saygı değer, kardeşlerim , arkadaşlarıma bırakıyorum.

DEMO RESİMLERİ

Ön sipariş fiyatı : 50 TL !

Tema yayına girdikten sonra ( 10.06.2012 ) Fiyatı : 100 TL ( Daha erkende yayına girebilir. )

Diğer satış : http://www.r10.net/script-satisi/11...-video-temasi-uygun-fiyat-100-seo-uyumlu.html

Ödeme bilgileri : İŞBANK - Akbank - Misli.
İletişim adresleri :
Mail : [email protected]
Facebook messenger : Fb.com/ferhat.cakmakoglu
Msn : [email protected] ( Genelde diğer iletişim adreslerim açıktır. )
Fatura kesimi : Megatrhost şirketine aittir, fatura isteyenlerin adreslerine fatura gönderilecektir. %18 lik kdv + kargo ücreti alıcıya aittir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.