İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Muhteşem Yüzyıl Dizisi Fan Sitesi Satılıktır.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Ne hikmetse blogcu siteleri blogspotlardan daha üstün gidiyor, aynı siteyi blogspot açsanız bu hiti alamazdınız belkide.

Uzun lafın kısası hitiniz çok güzel, güncel konu, hayırlı satışlar üstadım :)

Ö-E Tasarım

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Öncelikel hayırlı satışlar dilerim umarım satışın gönlüne göre bir alıcı bulur ve geçrekleşir.

Keşke uzun süreçte yürüyecek bir proje olsa...

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Yürür üstadım bu dizi 3-5 sezon daha. İnanılmaz bir reklam kampanyası yapıyor show tv, artık show anhaberi izlemiyorum, haberlerin yarısında alttan alttan bu dizinin reklamını yapıyorlar yahu :)

Misal geçen makedonyaya mı ne gitmişler, gül baba türbesini gösteriyor haberlerde. Sonra bi güzel bağladılar muhteşem yüzyıla, bu hafta dizide bu topraklar fethedilcek vsvs. :)

Keşke harem yerine savaş sahnelerini uzatsalar, o zaman izlerim bu diziyi işte :)

ertgrl-ygt

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dediğiniz doğru.. ama ne diyim bende ilk defa blogcunun blogspottan üstün olduğunu gördüm. hee bide blogcu.com siteleri arasında muhteşem yüzyılla ilgili tek blog sahibi gibi bişeyim. diğerleri neden domainleri alıp bi kenera öyle bırakıyolar anlamıyorum

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Ne kadar izleniyor bu dizi yahu :) Ben hiçbir bölümünü izlemedim doğrusu ama deneme amaçlı birkaç tane kopyala/yapıştır yazı yayınladım ve sırf o yazılardan bile günde 10-15 hit sağlıyor, şaşırdım valla :)

Sayyac istatistiklerine göre gelen aramalar

hürrem doğum izle
hürremin bebeği erkek mi?
Hürrem doğururken padişah kiminle halvetteydi (Sizene bea :) )

Enteresan valla, bende bakim bu diziye bu kadar izlencek ne varmış merak ettim doğrusu.

Bide blogspot siteler ne hikmetse iyi indexlenmiyor sanki blogcu kadar, blogspot'a biraz seo yapınca oda uçuyor ama oda bir gerçek. Blogspot sitesi olanlar 1-2 küçük seo çalışması yapsınlar derim. (Normalde seo var zaten blogcu/blogspot sitelerinde ama bir iki küçük oynamayla gerçekten daha verimli hale geliyor site, bilginize arkadaşlar)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5