İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mükemmel Backlink Yöntemi ! İyinet Farkı ! - PR 6 Linkler İsteyenlere

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
Merhaba iyinet üyeleri size ayın konusunu paylaşmak üzere paylaşımımı yapmak istiyorum sizleri daha fazla heycanlandırmadan konuya geçelim

Bir çok pr 7 ve pr 6 link istermisiniz ?
Evet mi ? o halde doğru konudasınız..

Öncelikle işlemlerimiz tamamen www.wordpress.com üzerinden yapılmaktadır. Şimdi başlıyoruz.

Adım 1: Wordpress.com sitesinden üye oluyoruz.
Adım 2: Üyeliğimizi aktif ediyoruz.
Adım 3: Sisteme giriş yapıyoruz
Adım 4: Blogumuzun yönetici paneline giriyoruz (wp-admin)
Adım 5: Soldaki Menüden "Kullanıcılar" menüsünü açıyoruz ve oradanda "Profilim" linkine tıklıyoruz.
Adım 6: Dışa açık isim bölümüne "Hedef kelimeyi giriyoruz."
Adım 7: Menüden tekrar "Kullanıcılar" menüsünü açıyoruz ve oradanda "Kişisel Ayarlar" linkine tıklıyoruz.
Adım 8: Karşımıza çıkan sayfadan "İnternet sitesi" bölümüne hedef url yi giriyoruz.
Adım 9: Sol Menüden "Yazılar" Menüsü açıyoruz ve oradan "Yeni Yazı" linkine tıklıyoruz.
Adım 10: Yazıyı yazdıktan sonra Post Tags bölümüne etiketlerimizi giriyoruz.

Adımlarımız bu kadar şimdi en can alıcı yerlere geliyoruz..
Peki taglar neler olacak cevabı:
http://tr.wordpress.com/tags/
şurda kalın gördüğünüz her tag hemen hemen prlidir !
Örneğin taglar ve pr değerleri
Tag: Genel PR : 6
Tag: Justin Tv PR : 2
vs...

ve en sonunda konudaki tag urllerini pingomatic.comdan pinglemektir. o tag sayfalarına girdiğinde sizin sayfalara link verildiğini göreceksiniz.

dipnot: nofollow linklerdir fakat etkisi dokunuyor
İyinet - peep
Her hakkı bir gün ölecektir..

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Sayın çakma admin bir sorum olucak , konuya hakim olmadığım için soruyorum.Girdiğinizde sadece sizin linkmi olucak yoksa birden fazlamı tag mı olucak orda ?.Eğer birden fazla link varsa (hatta daha çoksa bunlar) pr 6 veya 7 den link aldım diyemessiniz çünkü linkler arası güç paylaştırılır.

Artı yeni bir site için değer olmuş olabilir ancak belli bir rekabette veya hite ulaşmış siteler için bu link havuzları tam tersi etki yapar.

Herşey alabildiğiniz kadar link alın demek kadar basit değil ne yazıkki.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
önce dene sonra sor olm hatta sorma sen deneyen arkadaşlar anlayacaktır

z08g

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
ancak belli bir rekabette veya hite ulaşmış siteler için bu link havuzları tam tersi etki yapar.

yazıya tşk bile etmeden gideyim halledeyim diyordum, senin yorumu görünce el frenini çektim hocam :sarıl: bu olayı biraz açabilir miyiz?? sonuçta koca wordpress.com, niye ters etki yapsın ki.. ve bu ters etkiden kasıt nedir??

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Peep ben sana webmasterlık yapma demiyorum hobi olarak yine yap :D

Cevap veremiyecekseniz , deneme yapmamışsanız niye konu açıyorsunuz ?

yazıya tşk bile etmeden gideyim halledeyim diyordum, senin yorumu görünce el frenini çektim hocam :sarıl: bu olayı biraz açabilir miyiz?? sonuçta koca wordpress.com, niye ters etki yapsın ki.. ve bu ters etkiden kasıt nedir??

Bir nebzeye kadarda izin verir google kolayca botların yayılabilmesi için bu fake link eklemelere.Ama bizim kadar da durumun farkındadırlar ve birçok önlem alınmıştır bu tarz link havuzlarına.Evet bot çekmek için sitenizin indexlenmesi için idealdir.Ama oturmuş zaten bol bol bot gelen belli seviyeye gelmiş siteler için yararı olmaz hatta belli engellere takılmayasınız diyede koyulmaması gerekir.

İçeriğiniz benzemez , alakasız link çıkışlarıyla aynı yerdesiniz, çok link çıkışı var vb O pr 6 -7 hiç bi işe yaramaz yani.Yeni siteyse başlangıç olur anca.

Daylight_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Bende z0g8 gibi yapma aşamasında iken mathiavsvsvs yorumunu görünce durdum.

İlk defa 'konuya abone ol' seceneğini kullandım: p .İzleyeceğim deneyenlerin yorumlarınıda merak ediyorum ..

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
arkadaşlar günlük hit getircek kelimelerde çok işinize yarayacaktır örneğin:
kılıçdaroğlu pm listesi
bu konuyu sitenize açıp ve wordpressten linklerseniz ilk sayfa ilk sıraları alır ve kolayca hit kazanırsınız

Daylight_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
arkadaşlar günlük hit getircek kelimelerde çok işinize yarayacaktır örneğin:
kılıçdaroğlu pm listesi
bu konuyu sitenize açıp ve wordpressten linklerseniz ilk sayfa ilk sıraları alır ve kolayca hit kazanırsınız

Günlük hit derken ? Kalıcı değil yani bu durum bi kaç gun sonra gerilemeye mi başlayacak demek oluyor bu?

Misafir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Bütün linkler No Follow bunu unutmayın.. Yinede kullanılabilir ve eskiden bu yana kullandığım bir yöntemdi.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Sayın peep admin evet dediğim gibi dandik siteler için uygun olabilir belli bir seviye ilerlersiniz ama oturmuş siteler için bırakın yararı olmaması zararı bile vardır.

edit : Haa bide No Follow öylemi:D Ozaman öldür peep kendini .

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
:) yok öyle değil şöyle diyorum hani günlük kelimeler olur ya o an hit patlaması yaşar işte sizde o kelimelerde yer almak istiyorsanız sitenize konu açarsınız ve ardından bu konuyu uygularsınız..

örneğin: aşkı memnu final bölümünden sonra en çok aranan kelimelerden bir tanesi "bihter intihar sahnesi" bu konu sitede açmıştım ve bu yöntemle ilk sıralara getirip çokca hit almıştım

Daylight_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
:) yok öyle değil şöyle diyorum hani günlük kelimeler olur ya o an hit patlaması yaşar işte sizde o kelimelerde yer almak istiyorsanız sitenize konu açarsınız ve ardından bu konuyu uygularsınız..

örneğin: aşkı memnu final bölümünden sonra en çok aranan kelimelerden bir tanesi "bihter intihar sahnesi" bu konu sitede açmıştım ve bu yöntemle ilk sıralara getirip çokca hit almıştım

Anladım :)
Kesinlikle denemeliyim :kızdım:

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Arkidişlerim niye daha yararlı daha kalıcı şeylerle uğraşmıyorsunuzki .Açın 6-7 site beğendiğiniz bir konuda (değişik iplerde).Çapraz linkleme yapın b kaçınada dışardan link çekin.Baba gibi 6-7 siteniz olsun ilerlemiş.Milattan önce bile söylenir bu...

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
yeni yöntemleri çook yakında sizlerle paylaşacağım :)

Daylight_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Seo birgünde belli olsaydı :D 5-6 ay sonra niye hitlerim düşüyor google artık beni sevmiyor diye konu açarsan hatırlatırım ama :D

Seo bir gunde belli olmaz ama peep aşkı memnu biter bitmez Bihterin intıharını izletmiş ama herkese :D
Benimde gunlük hitlere ihtiyacım var belki:p

Cnkrt

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
6
Peep'in verdiği taktiği biraz farklı bir şekilde kendim başka bir yerde uyguladım birçok kez. :) Peep'in vermiş olduğu taktik ile kısa süreli hitlenmelerde çok büyük avantaj sağlar.

Önemli olan orada linkin no follow olup olmaması değil. Öncelikle bunu göz önünde bulundurmak gerek.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.