İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

murme isimli üyenin banlanmasını rica ediyorum

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Açmış olduğu (sanırım şu anda silindi) başlıkta 50$ lık kupon sattığını yazıyordu
paypal ödemesi ile 2 x 50$ = 18$ idi, göndermiş olduğum paypal ödemesi karşısında hepimizin mayıs ayından beri bildiği linkleri göndermiştir, başlıkta geçtiği gibi kupon satmamıştır ve parayıda geri vermek istemiyor, küçük yaşta doğru yoldan ayrılmayı seçmiş olan bu arkadaşınızın gelecektede başka arkadaşlarınıza zarar vermemesi için banlanmasını rica ediyorum.

Benim bir arkadaşım için kupon arayışımdaki hoş olmayan bir olay, 18$ ın benim için önemi yok fakat pm ile verme yanlısı olmadığını görmekde hoş değil, sanmaki bu para senden alınamaz.

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
aynısını biraz önce bana yaptı.

900 ü aşkın mesajı var diye . bişi olmaz sanmıştım. neyse olan oldu bu adamı banlayında başkalarını dolandrmasın.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kullanıcıyı banlıyorum, konuyu onursql arkadaşımız silmiş daha fazla kişi mağdur olmasın diye. paypal'den paranızı geri isteyebilirsiniz. ayrıca murme'nin başka bir nick ile girdiğini görürseniz haber verin yine banlayalım.

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
kupon aldığınızı vs söylemeyin..paypal geri iade etmez paranızı

hosting aldım. parayı gönderdim ama host hesabımı açmadı. paramı geri vermiyor diye yazın:)

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
sıcağı sıcağına işlem yapmış birkaç kişi gönderirse paypal işlemi hemen yapar

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ok. başvurdum.

yav para neysede 3 kuruş için yaptığına bak insan akıl erdiremiyor.

ne tipler var...

darXis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
3-4 kişi para iadesi isterse zaten paypal araştırsa dahi her türlü alırsınız paranızı geriye. tabiki bu olay murme için pek içaçıcı olmaz çünki bu tarz şaibeli olan hesapları pek sevmez paypal ki arkadaş paypal da bozuyordu diye hatırlıyorum.

neyse hak kimin ise ona helal'dir.

afiet

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
böyle adres yayınlamak doğru değil sanırım.
en azından problem yaşayan kişilere PM atın.
ne olursa olsun adresin yayınlanması hoş değil..

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok yazıyordu zamanında ama ne yalan söyleyeyim belliydi böyle olacağı :eek:

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Konu ile ilgili silinen başlık dahilinde başka üçkağıda getirilmiş olanlar bana pm ile bildirebilir, bu kişi daha önceki zamanlarda başka bir takım benzer davranışları olmuş düzelmeye niyeti yok gözüküyor. Bugün evinin yakınında olan nokta polis karakolu ile de irtibat kurulmuştur, başlık dahilinde olan üçkağıtlara ait paraları geri ödemesi için kendisine pazartesi sabahına kadar mühlet veriyorum.

M

MasterTR

Misafir
Konu ile ilgili silinen başlık dahilinde başka üçkağıda getirilmiş olanlar bana pm ile bildirebilir, bu kişi daha önceki zamanlarda başka bir takım benzer davranışları olmuş düzelmeye niyeti yok gözüküyor. Bugün evinin yakınında olan nokta polis karakolu ile de irtibat kurulmuştur, başlık dahilinde olan üçkağıtlara ait paraları geri ödemesi için kendisine pazartesi sabahına kadar mühlet veriyorum.
$uphelendigim biri varda, bu ki$inin adi nedir? ozel mesajla veya buradan yazabilirmisiniz?

darXis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
minik bir çocuk bu murme ofise uğramıştı bir ara bir arkadaşıyla, umarım dönülmez bir yolda değildir de sonuçlarını kaldırabileceği şeylere sebep olur.

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
arkadaşlar,

bu elemana karşı paypalda geri ödeme istemiştim bugün bi email geldi ama ingilazca eksilikliğinden pek bişi anlamadım.

yardımcı olabilecek varsa metin aşağıdadır. şimdiden teşekkürler...

------------------------
The seller has provided the following information in response to your
complaint, indicating that the item was shipped.

Tracking Company: email
Tracking Number: i send it

If your complaint has been resolved, please cancel it by clicking on the
link below:

linkkkk...

Unless you cancel your claim, this investigation will continue. We will
notify you as soon as the investigation has concluded.

---------------------------------------------------------------------

The seller provided the following tracking information for your review:

Shipping Company:email

Tracking Number:i send it

Please review this information and determine whether you would like us to continue processing your claim. You may cancel this claim by clicking "Cancel Claim" below. If we do not hear from you, we will resume our investigation in 2 days.

----------------------------------------------

redbaron

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o arkadaş sana açıklama yapmış "Gönderdim" şeklinde paypalda sana diyorki bu açıklamaya göre şikayetinizden vaz geçiyorsanız canseli tıklayın
siz iptal (cansel) etmedikçe biz sorunu araştımaya devam edicez ve sizi bilgilendircez
iki gün içinde sizi tekrar bilgilendircez

yani cansel deme :) %90 alırsın paranı

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.