İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mutlu Ol! Bu bir emirdir...!

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
buda Sinan Çetin'den Kemalizmin eleştirisidir sanırım... Mesaj güzel film kötü...

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
bu filmin çekimlerinde, sinan çetin bir köy evine çekim için uygun olup olmadığını öğrenmek için girer, ayakkabılarını çıkartmaz, elindeki çekirdeği yemeye devam eder, kabuklarınıda evin içine atar. daha sonrada, çok anlamlı gibi gözüken, kendinide çok duyarlıymış gibi yansıtan işler ortaya koymaya çalışır. karakteri ile yaptığı işler uyuşmayan en nadide insandır, sinan çetin. bu sebeple hiçbir filmini, davranışını, uslubunu samimi bulmuyorum.

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
seni ilgilendireceğini düşündüğüm için yazmadım, ilgilenen biri olur belki diye yazdım. benimkide bir umut işte, belki birgün insanlar birşeyi beğenirken biraz daha dikkatli olurda, popstarlar, ivedikler, yalı zengini yönetmenler piyasadan kaybolur...

umut işte, boşver :)

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
çok güzel bir kısa film. koç ailesinin tanıtımı gibi olmuş.
Ahmet Koç'u zaten paradoks albümüyle tanıyoruz.
Ali Koç konserlerde hep Zülfü Livaneliyle
Cansu Koçunda sesi zaten bir numara...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.