Mutlu Yıllar İyinet Ailesi

0
Onaylı Üye
Üye
Merhaba iyinet ailesi; şimdiden herkesin yeni yılını kutlar, sağlıklı, huzurlu, mutlu ve bol kazançlı bir yıl dilerim.

iyinet
Onaylı Üye
Üye
Teşekkürler sizede mutlu yıllar.

Ne Mutlu Türküm Diyene
Onaylı Üye
Üye
2012 yılı tüm ülkemiz ve müslüman alemi için hayırlara vesile olur İnşallah. Yeni yılda, öncelikle pkk denilen terör örgütünün yok olmasını, tüm halkımızın maddi ve manevi olarak refaha kavuşmasını, Türkiye'nin dünya üzerinde bir süper güç olmasını, spor, sanat, ticaret kısacası her alanda 1 numara olmamızı ve her zaman birlik ve beraberlik içinde olmamızı diliyorum.
Allah, hepimizin gönlüne göre versin. Başta tüm iyinet ailesi ve milletimiz olmak üzere, herkesin yeni yılını kutluyorum.

0
Onaylı Üye
Üye
2012 yılı tüm ülkemiz ve müslüman alemi için hayırlara vesile olur İnşallah. Yeni yılda, öncelikle pkk denilen terör örgütünün yok olmasını, tüm halkımızın maddi ve manevi olarak refaha kavuşmasını, Türkiye'nin dünya üzerinde bir süper güç olmasını, spor, sanat, ticaret kısacası her alanda 1 numara olmamızı ve her zaman birlik ve beraberlik içinde olmamızı diliyorum.
Allah, hepimizin gönlüne göre versin. Başta tüm iyinet ailesi ve milletimiz olmak üzere, herkesin yeni yılını kutluyorum.

Amin hocam söylenecek bütün güzel sözleri söylemişsiniz bende şimdiden bütün herkeze mutlu yıllar diliyorum forumda ve evimizde geçiriyoruz..

0
Onaylı Üye
Üye
Ovetto bu konudaki açıklamalarını merak ediyorum.

Geri