İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Muyap(Mahkeme Kararı)

Private

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mahkeme kararını aldım site açılsın diye türk telekomun neresine faxlamam gerekiyor bilen varmı acaba? numara felan?

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
nasıl aldın? nereden aldın, ne oldu ne bitti..bunları anlat ki herkes faydalansın

Dreamy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
0 312 313 23 00
Mehmet KÖMÜRCÜ

TT'nin hukuki işlerini bu adam yürütüyormuş.
bu arada mahkeme detaylarını öğrenmek isteriz
ilerde bize de lazım eder belki :)
en azından bilelim haklarımızı.

Private

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tabi anlatırım sabah işyerine geçtiğim zaman buldum telekomun numarasınıda faxıda gönderdim yazışmalardan sonra açılır dedi sabah hepsini yazarım tüm aşamaları tek tek..

Private

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
öncelikle banlandım 3 5 ay önce bi uyarı almıştım fakat mp3 leri kaldırdım telefonla görüştüm bir problem olmadığını söylediler sonra birgün girdim o yazı mahkeme kararı ile kapatılmıştır.2 gün kimin banlattığını aradım muyapa telefon açtım evet biz kapadık dediler biraz tartıştık ne bu insanların ekmeği ile uğraşıyorsunuz felan ayıp değilmi mp3 te yoktu ezbere iş yapıyorsunuz bunların hepsini söyledim taahhütname ile açılabileceğini söylediler gönderin dedim geldi 100000 $ lık bir teminat gibi bişe birdaha yapmıcam gibisinden avutlara gösterdim bunla hiç birşey yapamazlar dediler ve imzaladım nufus cüzdan fotokopisi ile yolladım. tabi bu arada 10 larcakez telefon açıyorum resmen avukatı bezdirdim :) gönderdikten sonra 1 ayı bulur dediler buda yalan karar 27 sinde çıkmış ben 29 unda aradım 20 gün felan sonra bakın diyor sultanahmetteki savcılığa çocuk yolladım sordurdum çıkmış karar 27 sinde aradım gene muyapı verdim veriştirdim. savcılığa giderken hiç bir şey söylemiyorlar oraya gidince avukatın adı dosya numarası cart curt bunları hepsi için gene aradım muyapı teker teker bidaha kızdım avukata çocukmu oynatıyorsunuz neyse verin dedim prosedürü bilmiyormusunuz dedim insanları peşinizden koşturuyonuz neyse onuda bir şekilde aldık. karar elimizde fakat nereye vericez bilmiyoruz aradım muyapı nereye vericem dedim türk telekom a diyor diyorum bende biliyorum oraya vereceğimi ama neresine numarası bişesi yokmu bilmiyoruz dediler hay sizin dedim kapattım. türk telekomun sayfasına girdim iletişime 3 sayfa telefon numarası çıkardım 3 5 yeri aradım en son biri dedi şu numarayı arayın Ahmet bey 0312 555 23 01 aradım durumu anlattım dedi tamam buldunuz doğru yer burası şu numaraya mahkeme kararı ile birlikte bir dilekçe yazın 0312 313 23 49 biz kendimizin birkaç yazışması olacak sonra site kendiliğinden açılacak dedi ve teşekkür ettim kapadım. Şimdi arkadaşlar muyaptan çekinmenize gerek yok imzalayın o taahhütnameyi sitelerinizi açtırın avukatla görüştüş dedim benim sitem forum sitesi 40000 üyem var her üyeyi takip edemem birtanesi dedim gıcıklığına birtane mp3 attı sizde onu benden önce gördünüz ben size 100000 paramı ödicem yok dedi öyle birşey olduğunda uyarıcaz dediler iyi tamam ozaman dedim problem yok. Bu kararda 3 site için çıkmıştı biri benim ikisi başka site şimdide açılmasını bekliyoruz sitenin bakalım artık hayırlısı..

http://www.misafir.net
http://www.olurum.net

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
sana uyarı gelmiş kaldırmışsın ama biz muyap ilk kurbanalrıyız ben mp3 link veriyordum mp3 barındırmıyordum sonra bu olayalrın söylentileri geliyordu hemen kaldırdım aradan 2 ay geçti. ve sitem kapandı ne uyarı aldım nede telefon nede mail sonra resmi gazeteye işte büyük kitlesi olan siteleri kapattık deyip sitelerimizi yayınladıalr.. sonra nalet olsun dedim kapattım siteyi bir daha acmadım..

sanalcafe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şimdiki aklım olsa o tahattütü imzalamazdım
2005 temmuzdan beri sanalcafe.net kapalı verilen sözler tutulmadı

2007 martta davam var, marta kadar hala kapalı duracak, açılıp açılmayacağını da hakim karar vericek...

sanalcafe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@private, bana mı dedin anlamadım die?
bana dediysen anlatıcam da uzun uzun:)
ama kısaca söliyim o şeyleri imzaladım yaptık ettik site 16 aydır kapalı, tam bi yalan düzeneği
açılması için kararın çıkmasına da 4 ay var
karar açılacak yönünde çıkarsa kaç aya açılır telekom tarafından bilmiyorum onu geçtim,
açılmıcak kararı çıkarsa nolcak onu hiç bilmiyorum...

Private

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla bugün ahmet beyle görüştüm telekomdan yazışmalar yapıldımı açılacak dedi hatta evrakları bugün gönderebiliriz açılacak yere onlar bakacak bugün bile açılabilir dedi

sanalcafe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
açılırsa pm ile ilk bana haber verir misin
bu saydığın isimler, müyap hukuk bürosu beni iyi tanır da hafta sonu filan farketmez bulurum ben onları...

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Private isin sonuna geldin insallah acilir ama bence imzaya gelmis bir konu hala zarzor aciliyorsa ugrasmaya degmez derim. Bende sandim o sözlesmeyi imzaladinda hemen acilirmis meger degilmis bukadarida pes dogrusu ya....

Private

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cumadan beri telefon açıyorum ben sitem banlı diyorum adam diyor ne sitesi :) adsl bölümüne bağlıyor felan uyuz oldum ya bilen edende yok biz gidip çalışalım bari yahu okadar verem ettiler inad ettim açtırcam gerekirse ankaraya telekoma gidip kendim açıcam ama açılacak bu arada müdürleri bu kapalı arkadaşlar varsa bunu arayın

0312 555 1922 Hakan AYDIN bu hepsinin müdürü

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Bende durum.

Bu Sayfaya Erişim Mahkeme Kararıyla Engellenmiştir!

Private

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dün açıktı girdim şimdi gene kapalı alla alla yılmak yok açılana kadar devam

0312 555 1870 Serday bey açma kapamayı direk bunlar yapıyor bugün yada yarın açılacak diyor bakacaz...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5