İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

MyBB Error (43) Hatası

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
Sitemi yeni bir hosta taşıdım fakat foruma girdiğim zaman aşağıdaki hatayı alıyorum.

Bu sorunun nedenini bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.

34418bfd.jpg

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
install klasörünü sil birader. yada içindeki lock u sil ve install in adını değiştir.

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
Mybb nin ingilizce forumlarına falan bakıyorumda. Birşey bulamadım . Türkçe forumlarda bazı ihtimallerden bahsetmişler ve çözüm yolları sunmuşlar.Bunlardan en göze batanı ise hepsinde gördüğüm db yedek alıp baştan kurmak.Bunun haricinde install i ftp den atıp bir upgrade yapmayı denemek gibi olaylar var. Bilemiyorum ne gibi bir etkisi olur.

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
Mybb nin ingilizce forumlarına falan bakıyorumda. Birşey bulamadım . Türkçe forumlarda bazı ihtimallerden bahsetmişler ve çözüm yolları sunmuşlar.Bunlardan en göze batanı ise hepsinde gördüğüm db yedek alıp baştan kurmak.Bunun haricinde install i ftp den atıp bir upgrade yapmayı denemek gibi olaylar var. Bilemiyorum ne gibi bir etkisi olur.

Upgrade yapmakta çözüm olmuyor, anlaşılan tek çare forumu yeniden kurmak.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
sen configi ayarlamamışsın ki eski forum db adını ve şifrelerini yeni confige yazacaktın

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.