İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

myBB mi, phpBB3 mü?

myBB mi, phpB3 mü?

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

Horoz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Ben şuan MyBB kullanıyorum. Ama phpBB3 kesinlikle daha iyi bir sistem. MyBB de en büyük özellik - phpBB'ye göre - eklenti vb. kurulum daha kolay. MyBB için yeterli destek yok diye düşünüyorum.

yapmaetme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
phbb3 de kullandım ama mybb daha iyi çok güzelde yeterli destek var destegede gerek yok iyinet var ya işte

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
mybb tabiki de...
phpbb yi modere edemiyorsun, debuglarla uğraşamıyorsun, mybb ye atacağın bir eklentiyi 2 saniye de aktif edebiliyorsun, esnek bir sistem

URFALI

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
phpBB3'e bir türlü ısınamadım nedense bana göre mybb daha iyi phpbb3'e göre

BTBilisim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben şuan MyBB kullanıyorum. Ama phpBB3 kesinlikle daha iyi bir sistem. MyBB de en büyük özellik - phpBB'ye göre - eklenti vb. kurulum daha kolay. MyBB için yeterli destek yok diye düşünüyorum.

Hocam sizinle hemen hemen aynı düşüncedeyim.PhpBB3 belki daha fazla yükleniyordur sisteme ancak myyBB'den çok daha profesyonel bir yazılım ve seo modunu kurarsanız %98 oranlarına yakın bir oranda başarı elde ediyorsunuz.Eklenti olmadanda %70 oranında bir SEO başarısı var.Ancak eklenti kurulumu az çok html bilmeniz gerekiyor.Bir de iyi bir notepad gerekiyor ++ gibi :D

Php Master

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
MyBB Taraftarıyım Bunu Şu Şekilde İzah Etmem Gerekirse Benim Kendimce Alışa Geldiğim Bi Forum Görünümü Var Beynimin Ön Belleğinde Buda Tamamen Vbulletin Yani Forum Deyince vBulletin 3.X Default Tema Aklıma Geliyor Mybb Buna En Yakın Sistem Bu 2 Seçenek Arasında Yani Forum Çağrışımını Yapıyor Hemen Bana Ama Phpbb Daha Bi Uzak Kalıyo Şahsen Bana Mybb Eklenti Tema Ve Yönetim Açısından Daha Kolay Daha Kullanışlı

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5