myhosting mağduruyum!

myhosting.com dan hosting aldım paketleri çok güzeldi fakat sonradan iade istedim tamı tamına 4 gün oldu ve bilerek canlı desteği açmıyorlar.Telefondan arıyorum ingilizcede konuşuyorum kapanıyor birden.sonradan mail atıyorum ingilizce 2 gün cevap yok sonra cevap geliyor.30 gün oyalarsınız sonrada iade bitti dersiniz.yuh sizin kalıbınıza.

0
Onaylı Üye
Üye
Geçmiş olsun kardeşim alışveriş yapmadan önce iyice bi araştırmak gerekir.

nesini araştırcam Mail2Web de o şirketin bünyesinde çalışıyor türkiyedeki ismi daha.net araştırmaya ne gerek var çok sağlam yer buralar ama 6 milyon site üzerinde olunca yetişemiyor insanlar ve müşterileri mağdur bırakıyorlar

0
Onaylı Üye
Üye
Emre bey geçmiş olsun . Bunu paylaşarak bekli aynı konuda başka birinin mağdur olmasını engellediniz. Paylaşım için teşekkür ederim.

Emre bey geçmiş olsun . Bunu paylaşarak bekli aynı konuda başka birinin mağdur olmasını engellediniz. Paylaşım için teşekkür ederim.
Sağolun bu arada databis.net için para karşılıklı olmadan whmcs sisteminize tema yapabilirim sunucularınızı güçlendirebilirim.Lütfen PM atın.

T
themaniac
Misafir
PM atildi. 6 aylik ucretsiz hosting umarim magduriyetinizi size unutturur. Her kim magdur olursa olsun, Yaninda daima IKRA Hosting'i bulur

T
themaniac
Misafir
arkadasin magduriyeti IKRA Hosting tarafindan halledilmistir.

enisaksu arkadaşım çok sağolasın.Parayı toplayana kadar sizden hostu kullanacağım beğenirsem hiçbir firma görmeden en iyi paketinizi satın alacağım.

Geri