İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mynet Adklik Partner

darkman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Açıkçası ben şimdiden bu işten soğudum çünkü adamlar işin başında yalan söylediler 2 hafta test yayınında sonra aktif olucak denildi 4. haftaya girmek üzereyiz buda bende baya bi hayal kırıklığı yarattı bazılarınıza basit gibi gelebilir ama bu tür ince ayrıntılar muhataplarımızın nekadar güvenilir olduğunu gösteren küçük ama önemli ayrıntılardır. Belki komik gelicek ama geçen hafta bir şirkete gittim iş görüşmesi için adamla sözleştiğimiz saatte ben oradaydım oda ordaydı fakat yanında misafiri vardı 3-5 dk. bekledim hala adam misafiriyle ilgileniyor ben biraz daha sabrettim 25-30dk bekledim daha sonra adamla görüşmeden eve geldim!
eğer biri bana şu zamanda seninle görüşücem yada senin işini yapıcam dediyse o saatte benimle olması gerekir ölüm kalım olmadıkça ben o adamın ileride bana nekadar değer vereceğini çok iyi anladım ve bu yüzden görüşme gereği bile duymadım.
Mynet de bence bunu yapıyor

A

ArzooM

Misafir
Mynet AdPartner i yayına sokmak için acele etmiş. Şimdi toparlanıyor.Yetersiz içerikli siteler sisteme kabul edilmyor. Eskiden çok geç yanıt veriyolardı başvurulara ama şimdi 24 saati geçmeden mail geliyor. Başvurunuz kabul edildiyse telefonla aranıyorsunuz ve destek olamak için uğraşıyorlar.

Her zaman olduğu işin başlangıcında eksiklikler var ama zamanla kapanıcak. Bu kadar yüklenmek yerine bir türk firmasına destek olmak gerekir

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.