İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

mynet heklenmiş.

FrontPage

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunu ülkemizde yapabilecek vasıfta çok insan var.
bırakın bu bir lamerlik ama hek olayını da yapacak çok insan var.
ancak hiçbiri oturupta myneti hekleyim diye 2 saatini vermez, vermek istemez. bunu yapan yeni yetme çocuklardır. ama 18 yaşını geçmiştir, en azından yarısı. bunlar kısa sürede ortaya çıkar.
bizim tek sitemiz mynet ve karizması yerlerde sürünüyor.
neden tek sitemiz mynet biliyomusunuz. herkesin mynetten emaili var.
neyse bu konulara girmeyeceğim ama Türkiye'de birilerini büyük bi kaç portal yapması ve bunda birden fazla dil desteği ile herkese hitap etmesi lazım....

schumifan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yapanların yakalanma oranı %1000000000 acıyorum onlara simdiden

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Düşüncem şudur.. Mynet elemanları dava etmeyecek, bilgi işlemlerinde işe alacak?

GeneraL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
Geldi ve geçti şimdi o isimlerin durumu ne olacak acaba

Bulutlar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zeberus takma nickli kişi döküman bile yayınlamış bu konuyla ilgili yeni gözüme çarptı.

mydoom.org/mynet-xss.html

mynet in düştüğü bu duruma ve acizliğe gerçekten üzüldüm.

comma

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konuyu baştan sona okudum açıkçası hayretler içerisindeyim. Burada hayret ettiğim durum mynet in heklenmiş olması değil. Çoğunluğu webmasterlardan oluşan bu forum kullanıcılarının birçoğunun bunu yapanlara hayranlıkla bakması, takdir etmesi, övmesi. Evinizin kapısını açık unutursanız bu hırsızı haklı çıkarmaz.

Yapılan işin kime faydası var lütfen bunu da düşünün. Mynet zararlı bir içeriği olmayan daha çok yeni internet kullanıcılarına hizmet veren bir site. İçeriğini ya da yaptığı işleri beğenmeyebilirsiniz, eleştirebilirsiniz fakat bu yapılanın takdir edilmesi bana hiç mantıklı gelmiyor. Aynı şey sizin de başınıza gelebilir. Açık mynetin kendisinden kaynaklanıyor olabilirde veya olmayabilirde önemi yok ama asıl önemli olan buradaki insanların tutumudur. Ki yasalara göre bile suçu ve suçluyu övmek suçken. Bence bu yapılan ne yasal ne de vicdani açıdan doğrudur.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.