Ben kendi dusuncemi degil mynet'in ilk sahiplerinden birinin ilk zamanlarda birebir konusmamizda yuzume soyledigi bir sozu soylemek istiyorum.
Ben : Biraz fazla cikarci degilmisiniz ?
MyNet Yoneticisi : Bir insan birsey hakkinda yorum yapabilmek veya onu kotuleyebilmek icin once ondan daha iyisine sahip olmali ki onun hakkinda elestiri yapabilsin.
Bu konusma esnasinda mynet su anki binasinin yaklasik 400 metre solunda bir binanin 4 katindaydi ve tek bir odadan olusan bir buro tarzi yeri kullanmaktalardi. Ziyaretcilerine ve misafirlerine kendi demledikleri cayi ikram ederler demledikleri caydanligin rengi acik renkten cok koyu renge bulanmisti.
Sonrasinda ( Mynet 'in bu muhabbetin gectigi insani cok iyi tanirim )
1.) 4 katli bir binanin tamaminin sahibiler.
2.) Mecidiyekoy 'de gezerken reklamlarini kocaman bir boyutta gormeniz mumkun.
3.) Selam alinmiyor. Cunku MyNet ozellikle son 3 senedirli cok daha buyuk bir firma oldu.
4.) Sohbet odasini yasakladi ( mIRC'den girisi ) kendine gore hakli kullanicilarina gore haksiz bir is yapti.
5.) Isterimki MyNet 'te ucretsiz hic email olmasin. Ucretsiz uyeler oyun oynayamasin, sohbet bolumune giremesin. ( Cunku Parali Oldugunda Cok Fazla Kayiplari Olacak. Yani Isterimki Herseyi Parali Yapacak Kadar Gozleri Donsun. Bir Zamanlar SuperOnline 'nin yaptigi gibi )
Su tartisilmaz biz ne kadar webmasterler kullanmasak ve kullanmama taraftari olsakta turkiye de bilgisayar kullanicilarinin %90 'i mynet 'i biliyor ve daha onceden ziyaret etmis.
Iyi calismalar ...