İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mysql Sorunu mu?

...::LorD::...

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Merhabalar,

Benim bir online mafya oyunum var. oyunu dün daha iyi bir servera taşıdım. sonrasında oyunda kaçakçılık bölümü var ordan türüne göre mal alıp satma var. yeni taşıdığım serverda burda ne alım yapmakta ne de satım. db yi localhost yükledim dosyalar aynı dosyalar. alım ve satım yapmakta. nedeni nedir acaba? önceki serverda burayla ilgili bir sorunum yoktu.

iyi çalışmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
arkadaşlar aynı dosya ve db yi başka bir sitede denedim sorunsuz çalışmakta anladığım kadarıyla yeni taşındığım server sorun çıkarıyor. sizce ne yapmam gerek? sorunu net olarak nasıl anlarım.

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
serverında birşey eksiktir mutkala ama nedir ben bilmiorum?
sen hostçunla konuşsana önce ?

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
walla hostçum arkadaşım o da reseller sahibi. araştırıyorum bakalım bir nedir ne değildir.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
69
Sanırım hosting şirketin güvenlik nedeni ile POST ve GET leri kapatmış, bir sor istersen.

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
arkadaşlar sorunu hallettim. php.ini dosyası atarak kapalı olan php ayarlarını açtık.

iyinet sorun GET ve POST larda değil. çünkü oyunun diğer kısımları kusursuz çalışıyor diğer kısımlarında da GET ve POST uygulamaları mevcut.

ilginize teşekkürler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.