İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

mysqldan gelen veriye göre videoyu download ettirme

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xxxexxx/public_html/data.php:5) in /home/xxxexxx/public_html/goster.php on line 260

bu hatayı düzelmek için sayfanın en stüne ob_start(); koyun hata yı keser :) zamanında bende çok uğraşmıştım. sağolsun forumdan bir arkadaş söylemişti :)
Kural olarak location dan önce kod olmaması gerekiyor burada locationdan önce kod olduğu için ob_start ı yazıyoruz ve önceki yazıları görmezden geliyor (kodlar çalışıyor aynı zamanda.

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hakan Gneral arkadaşın verdigi sunucudaki kendi hostumdaki zip tar.gz rar videoları download etme olarak anladıgı icin kodları malesef işe yaramadı.
youtubeden cekiyorum video klipleri ve sqla kaydediyor url lerini ona göre listeliyor site.
yani youtube video download scriptlerinden yararlanmam lazım sanırım

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şimdi sen linki bulmayı mı soruyorsun yoksa bu hatayı düzeltmeyi mi?
ob_start o hatayı kaldırır ama youtube url sini bulma işi biraz zor. bende bir script var ama java ile buluyor ajax ile ekrana basıyor ben alamadım url yi scriptin içinden. bir ikincisi de youtube arada sırada düzenleme yapıyor.
download linki bulan scriptler de düzenlemeye ihtiyaç duyuyor. yani yapsan bile ilerde düzenleye bilmemen lazım scripti.

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
evdeki bilgisayarımda youtube downloader di sanırım yanlıs hatırlamıyorsam forumlarda bir arkadaş dagıtıyordu youtube download scripti.
tek sayfalık bir çalışmaydı belki onu entegre edebilirim.
Deneyeyim iyi yada kötü bir bilgi veririm forumda, yapabilirsem kodu veririm yapamazsam yine kodları veririm yardım için :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.