İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

MYSQL'i PhpMyAdmin'e Aktarma / Karışık Tablolar / Yapabilene 2 pr:6 Siteden Link

K

Kruis

Misafir
300 mb'lik SQL, sunucunun 6 saat ugraşmasıyla, nihayet az önce PhpMyAdmin'e aktarımı bitirdi.

Aktarım cmd üzerinden mysql -u kullanılarak yapıldı.

PhpMyAdmin'e kontrol için girdiğimde vBulletin için toplam 58 tablo yüklemiş olduğunu gördüm.Fakat site yine DB error verdi.

tablolara baktığımda innodb de olanı var MyISAM'ı da.Çoğunluk innodb'de.Yoruldum bu SQL işinden,

Windows server 2003
plesk paneli kullanıyorum.
database dosya şekli : xxx.sql

Şu sql'i sağlıklı yükletebilene iki pr6 siteden link vericem, artık rüşvet verecek hâle getirdi bu beni lânet şey [bknz : www.imagespy.org , SpyGrup.Net ]

K

Kruis

Misafir
Imparator ilgin için çok teşekkür ederim.Sql kayıtlarını yine PhpMyAdmin'e başarıyla girdi makina.Senin yöntemde bir sorun yok.Sorun db'de ; şöyle izah edeyim :

PhpMyAdmin'e girip Db tablo tiplerine baktık ki ; kimi MyISAM kimi Innodb.Sanırım makina sadece MyISAM olanlarını tanıyor.Bu durumda ne yapmam gerekir ? Iyinet'in yardımı dokunabilr diye düşünüyorum, db tiplerinden anlıyordu kendisi yardımcı olursanız çok sevinirim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5