İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Nasıl Bir Rezalettir BU! TNTelekom Rezaleti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TNTelekom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kime para iadesinde bulundunuz hocam? marez bulundurabilirim, uyar beni tüm marezleri sileyim , r10 nette kimin parasını iade ettin ha? Belki 16 yaşında olabilirm ama kimsede bırakmam paramı bunu unutma, paramı iade istiyorum o zaman allah aşkına gel bi msne söveyim ---------- 5 GÜN ÖNCE RESELLERİ ALIRKEN NİYE SATIŞI BIRAKTIK DEMEDİNİZ ? Bunların cevabını verin.

5 gün önce devam ediyorduk , dün vazgeçtik

http://www.r10.net/hosting-sikayetl...ikayetciyim-dikkat-edin-7.html#post1066461482

bakabilirsiniz cebimden para ödedim iade ettim , vps almadı verdiğimiz halde iade yaptım .

Hizmet sözleşmemizde yazan ise uyarı vermeksiniz hizmet iptal edilir yazıyordu okuduysanız . Ama okumadınız şimdi kendinizi haklı göstermeye çalışıp , küfürler sarfediyorsunuz ayıptır.

mertozgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
http://www.dosya.tc/upload/YJhLr0/YeniMetinBelgesi.txt.html buyrun aramızda geçen konuşmalar. Yönetimin insafına kalmış artık.

Ekleme: Ya abi yüzsün gördümde bu kadarını görmedim bugün 2 de açılan konuyu getiriyor buraya sunuyor , ben devam ediyordum fakat 2 gündür msn e gelmiyordunuz,bu kadar insafsızlık olmaz.
Siteniz açılmıyo ki hizmet sözleşmeniz olsun be insafsız.

TNTelekom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
http://www.dosya.tc/upload/YJhLr0/YeniMetinBelgesi.txt.html buyrun aramızda geçen konuşmalar. Yönetimin insafına kalmış artık.

Ekleme: Ya abi yüzsün gördümde bu kadarını görmedim bugün 2 de açılan konuyu getiriyor buraya sunuyor , ben devam ediyordum fakat 2 gündür msn e gelmiyordunuz,bu kadar insafsızlık olmaz.
Siteniz açılmıyo ki hizmet sözleşmeniz olsun be insafsız.

TNTelekom MSN ' e GEL ALLAHINI SEVİYORSAN Bİ Söveyim kurtul ?

Şu cevaptan sonra sizle konuşmuyorum , istediğiniz kadar konu açın %100 haksızsınız , sizin gibi bir insanın seviyesine düşmem m.etmeyin , sövüyorsanız burda sövün , sonuçta utanma kalmamış sizde.

mertozgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12

TNTelekom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

TNTelekom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
http://www.r10.net/hosting-sikayetleri/942264-tntelekom-net-den-sikayetciyim-dikkat-edin-2.html burdaki insanlar neden şikayetçi siz değimisiniz acaba bu ? Ben yanlış mı görüyorum?
Konuşma hocam konuş diyenmi var kimsenin sizin pençenize düşmesini istemediğimden bu konuyu açtım .

Ya arkadaşım , senin sorunun var gerçekten yasa dışı iş yapan sensin paranı alıp siteni vermedim mi ? Verdim marez vardı diye suspand ettim hakkımdır yaparım ?

Bu konuda bu kadar basit , lütfen kilitlensin koınu.

mertozgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Ya arkadaşım , senin sorunun var gerçekten yasa dışı iş yapan sensin paranı alıp siteni vermedim mi ? Verdim marez vardı diye suspand ettim hakkımdır yaparım ?

Allah aşkına nerde param Bu kadar şerefsiz , insafsız olunmaz bana kimse para vermedi , sitemi de iade eden yok , kanıtlayın ödememi yaptığınızı?

TNTelekom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tamam ver kardeşim adamın parasını gitsin başka yerden alsın ne uzatıyorsun lafı !!

Ne vereceğim arkadaşım , marez barındırırken bana mı sordu ? Bende aylık reseller parası verdim onun parasıda oraya gitti , adam gibi dursaydıda marez atmasaydı kendi hatası bide cebimden paramı vereceğim

Adam vps aldı istemedi cebimden verdim parasını , yüzsüz gibi paramı isteyecek benden kendi marezz barındırıyor , ve bu hak bana ait

ANLAMIYOR MUSUNUZ ACABA ?

mertozgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12

MANTIK HATASI DETECTED !

Ne vereceğim arkadaşım , marez barındırırken bana mı sordu ? Bende aylık reseller parası verdim onun parasıda oraya gitti , adam gibi dursaydıda marez atmasaydı kendi hatası bide cebimden paramı vereceğim

Adam vps aldı istemedi cebimden verdim parasını , yüzsüz gibi paramı isteyecek benden kendi marezz barındırıyor , ve bu hak bana ait

ANLAMIYOR MUSUNUZ ACABA ?
Ekleme: Her hangi bir VPS hizmeti alınmamıştır, dolayısıyla vps parası da yoktur ortada.

TNTelekom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

mertozgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
varya bu kadar salağa vuramaz bir insan , hadi kaçtın parayı bari yalan atıp durma...

roymand

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
tntelekom haklı marez içerik bulundurmaması gerekirdi sözleşmeyi gösterin hocam varsa sözleşmede yasaktır diye yazıyorsa parasını alamazsın eğer sözleşmede yazmıyorsa paranı geri iade edilmesi gerekir

mertozgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
tntelekom haklı marez içerik bulundurmaması gerekirdi sözleşmeyi gösterin hocam varsa sözleşmede yasaktır diye yazıyorsa parasını alamazsın eğer sözleşmede yazmıyorsa paranı geri iade edilmesi gerekir

Hocam site yokki kullanıcı sözleşmesi olsun :)

TNTelekom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Anlamıyorki?

Ne salağına yatacağımki ? Ben senin siteni taşıdım bide sayfa sayfa kontorl mu edeyim ? Nasıl bir mantıktır bu ? Anlamak istemiyorsun yada anlamıyorsun beni , artık ne ypamamı bekliyor ki ? Sen böle yapınca 10liranı geri mi vereceğim ? 10 lira beni zengin etmez ama böyle yaparsan vermem hiç bekleme.

mertozgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Anlamıyorki?

Ne salağına yatacağımki ? Ben senin siteni taşıdım bide sayfa sayfa kontorl mu edeyim ? Nasıl bir mantıktır bu ? Anlamak istemiyorsun yada anlamıyorsun beni , artık ne ypamamı bekliyor ki ? Sen böle yapınca 10liranı geri mi vereceğim ? 10 lira beni zengin etmez ama böyle yaparsan vermem hiç bekleme.

İşte bende bunu söylüyorum , seni zengin etmeyecekse ver paramı , sadece ben değil tüm host sağladığın kişilere vermelisin, belki adam yemesinden , içmesinden kesiliyorda sitesiyle uğraşıyor, hit yapıyor ama sen bir çırpıda hadi dükkanı kapattık dağılın diyorsun...

TNTelekom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kardeşim sana niye iptal ettin diye hesap soranmı var iptal ettiysen ödemesini geri yapacaksın bu kadar basit bu işler böyle olur. şurdan bi 20 lira alıyım diye kendini palyaço etme milletin ortasında satışda yapamazsın bidaha burda ben şuanki hostcumun hostunu 3 ay kullandım, host'ta kesintiler oluyordu bazen adam bana 3 ay sonra ödemesini geri yapıyor senin yaptıgına akıl sır erdiremiyorum.

Ya arkadaşım?

ANLIYORMUSUN BENİ ? SİZ NEYİN PEŞİNDESİNİZ ? ALLAH ALLAH BENİM SÖZLEŞMEM BÖYLE BAŞKASI VERİR BEN VERMEM 10 LİRA VERDİĞİ ZATEN NASIL YOLLAYIM ONU BEN ?

ZATEN marezZZ YASAK , YASAK ANLIYORMUSUN ? BÖYLE ŞEYLERDE DİREK İPTAL EDİLİR ? BENDE RESELELR PARASINI ÖDEDİM ONDAN ALDIĞIMLA ONUN HATASINI BEN Mİ ÖDEYECEĞİM

HERŞEYE MAYDONOZ OLMA , DAHA KONUSUY BİLMİYORSUN , KARIŞMA İŞİNE BAKARSAN DAHA İYİ OLUR ,AVUKATI MISIN ?

HAKSIZ YERE SUÇLAMA BU İŞİ BİLMİYORSAN , BENDEN BUKA2DAR

ARKADAŞ marez BARINDIRIYORDU SUSPAND EDİLDİ HİZMETSÖZLEŞMEMDE BÖYLE YAZIYORDU GERİ ÖDEME YAPILMAZ (NOKTA)

mertozgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Ya arkadaşım?

ANLIYORMUSUN BENİ ? SİZ NEYİN PEŞİNDESİNİZ ? ALLAH ALLAH BENİM SÖZLEŞMEM BÖYLE BAŞKASI VERİR BEN VERMEM 10 LİRA VERDİĞİ ZATEN NASIL YOLLAYIM ONU BEN ?

ZATEN marezZZ YASAK , YASAK ANLIYORMUSUN ? BÖYLE ŞEYLERDE DİREK İPTAL EDİLİR ? BENDE RESELELR PARASINI ÖDEDİM ONDAN ALDIĞIMLA ONUN HATASINI BEN Mİ ÖDEYECEĞİM

HERŞEYE MAYDONOZ OLMA , DAHA KONUSUY BİLMİYORSUN , KARIŞMA İŞİNE BAKARSAN DAHA İYİ OLUR ,AVUKATI MISIN ?

HAKSIZ YERE SUÇLAMA BU İŞİ BİLMİYORSAN , BENDEN BUKA2DAR

ARKADAŞ marez BARINDIRIYORDU SUSPAND EDİLDİ HİZMETSÖZLEŞMEMDE BÖYLE YAZIYORDU GERİ ÖDEME YAPILMAZ (NOKTA)
Hitmet zımbırtını gösterirmisin lütfen sitenin üzerinde caps alarak.

TNTelekom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İşte bende bunu söylüyorum , seni zengin etmeyecekse ver paramı , sadece ben değil tüm host sağladığın kişilere vermelisin, belki adam yemesinden , içmesinden kesiliyorda sitesiyle uğraşıyor, hit yapıyor ama sen bir çırpıda hadi dükkanı kapattık dağılın diyorsun...

VERDİM ARKADŞAIM , CEBİMDEN 50 LİRA VERDİM , ÇÜNKÜ HAKLIYDI??

SEN HAKSIZSIN DİYORUUM ANLIYORMUSUN ? marez OLAN İÇERİK SUSPAND EDİLİR HALA AYNI ŞEYLERİ TEKRARLIYORSUN BOZUK PLAK GİBİ SALAK SALAK KONUŞUYORSUN? 10 LİRANI VERMİYORUM ADAM GİBİ GELİP SÖYLESEN VERİRDİM ? BANA DEMEDİĞİNİ BIRAKMA HAKSIZ OLDUGUN YERDE SONRA GEL YÜZSÜZ YÜZSÜZ PARA İSTE ÇOK BEKLERSİN !

Ekleme:

32946463202720867025.png

http://www.tntelekom.net/hizmetsozlesmesi.html suspand açtım , okuyun , kim haklı görün

, sitem kapalı satışlar bitmiş , kapalı yerden para istiyorsun , napalım hem haksızsız hemde salak salak konuşuyorsun , küfür ediyorsun , hakaret ediyorsun , sonra bana paramı ver diyorsun

Ekleme:

Önceden okusaydın , sitem kapalı satışlar bitmiş , kapalı yerden para istiyorsun , napalım hem haksızsız hemde salak salak konuşuyorsun , küfür ediyorsun , hakaret ediyorsun , sonra bana paramı ver diyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.