İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Nasıl Ekşi Sözlük Yazarı Olunur ?

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Arkadaşlar ; Nasıl Ekşi Sözlük Yazarı Olunur ?

Okur Olmak Kolay da .. Yazar Olmak İçin Bişi Yapmak Mı Gerekiyor ?

Aramızda Var mı Bunlardan ? ..

Direkt Yazar olunabiliniyor mu ? ...

cahil insan diyebilirsiniz ama hiç bir fikrim yok !

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
arasıra alıyolar. uzun bi çaylaklık dönemine sokup ya onaylıyorlar, yada onaylamıyorlar. yeterince "gereksiz" yazar varken yenilerine gerek duyacaklarını sanmıyorum :) ama gerçekten iyi yazarlarda var

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
ben o sistemi gereksiz buluyorum

neyine yazıyorlar

ilginç

irc ,forum hastalığı gibi herhalde

öyle insanlarda var demekki

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Almıyorlar, almamaları daha iyi çünkü artık üslubu oturmuş ve formati bilen yazarlar var.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
:D
bilgi kaynağı olarak ekşisözlüğe kaldıysak vay halimize :D
gereksiz görmüyorum ama hayatımda en çok boş insanı bu sitede gördüm...saatlerce okuyanda oraya yazanda...işi gücü olmayan insanların işi :).

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Tek siyasi görüşün hakim olduğu bir <bilgi kaynağı-bla> . Siyasi olmayan yazıları okurken keyif alıyorum...

Aslında hoşnut olmadığım şey kendinden olmayana vur mantığına çok rastlamam.

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Herhangi bir kitap, herhangi bir yazar aradığımda en iyi bilgiyi ekşisözlükten alıyorum..

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Ekşi sözlüğü gereksiz bulmak pek hoş birşey değil, ben özel olarak girip okuyan veya takip eden birisi değilim, google aramalarında birçok kere denk geldiğim için girip okuyorum. Benim de tasvip etmediğim ifade, yazım şekilleri (küfürlü yazılar) var, fakat bu sistemin tamamen kötü veya yok sayılmasını gerektirmez. Ayrıca bugün türkçe bazı ünlü siteler, buradaki yapılanmadan kopya çekerek kurulmuş ve başarılı da olmuşlardır. (diğer sözlük sitelerini kastetmiyorum)

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ekşinin türkiyeye getirdiği iyi kötü ama adıyla sanıyla bir sözlük konsepti vardır. taklit edilmiştir onlarca sitede. bir ara ben bile açmıştım bir sözlük. hakkaten ama hakkaten işletmesi moderasyonu çok ama çok zor. herkes her şeyi yazıyor. eş dost neler yazıyor inanamazsınız. bir ton sorun. sadece o yükün altından kalkabilen bir ekipleri olduğundan saygı duyulması gerekir inanın.

sosyomatta özel mesajlar okunuyor açık var falan gibi bir başlık. bir sürü dert açtı herkesin başına bunu yazan.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.