İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Navbardan Ajandayı Kaldırma

Muhendis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Merhaba,

Versiyonunuz ?

v3 için aşağıdaki kodu navbar templatesinden silin. İşlem öncesi template yedeği alınız.

Kod:
<td class="vbmenu_control"><a href="calendar.php$session[sessionurl_q]">$vbphrase[calendar]</a></td>

Dream Prince

1
İyinet Üyesi
Reaction score
0
teşekkürler. 3.8.6 kullanıyorum. bu navbar şablonu nerdeydi. aramak istemiyorum

Muhendis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
teşekkürler. 3.8.6 kullanıyorum. bu navbar şablonu nerdeydi. aramak istemiyorum

Kullandığınız temadan şablonu değiştir diyerek listeyi açın. Listeye bir kere tıklayıp "n"ye bastığınızda Navigatör / Brotkrümel (Navigation / Breadcrumb) gelir. Buraya çift tıklayın. Sonra altında navbar görünecektir.

Dream Prince

1
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tekrar teşekkürler:harika:

Ekleme: arkadaşlar yardım butonunu nasıl kaldıracam? calendar.php yi faq.php olarak yazsım olmadı.

Muhendis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
tekrar teşekkürler:harika:

Ekleme: arkadaşlar yardım butonunu nasıl kaldıracam? calendar.php yi faq.php olarak yazsım olmadı.

Ezbere kaçmayın, şablondaki kodlara biraz göz atın mantığını anlarsınız ;)

Kod:
<td class="vbmenu_control"><a rel="help" href="faq.php$session[sessionurl_q]" accesskey="5">$vbphrase[faq]</a></td>

Dream Prince

1
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çözdüm. faq.php yi değiştirdim burayı değiştirmedim [faq]. biraz dalgınım bu aralar:peh:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.