İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ne ararsam cıkıyor

annudora

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
EE dopdolu netle ne diye urasıorki bu adam : )

ziyaretci : absürt icin gelenler
ref : absürt siteler eg-zotik keywordler ... absürt site acsın ne urasıor :D gunde onbinlerce hit garanti.

Alışveriş Reklamı koysan ordan tıklayan Kitap vs. deil ancak eg-zotik shop ürünü alır

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
favorites' Alıntı:
çok pardon konu açıldı diye yazıyorum. yoksa alakası yok konunun ama..
bu siteye mail atmıştım..scripti satmayı düşünürmüsünüz diye..
verdiği cevap : script 12 milyar komple site : 450 bin dolar
oldu...iyi akşamlar

bol fantazili gençleri görmek güzel tabi...

Toplama w.rez scriptlere 12 milyar istiyor ha.

Oyun hileleri kısmında "Yeni Eklenen 15 Tarif" editlemeyi unuttuğu kısım

oyun.dop_dolu.net/oyun_hileleri/index.php

Arama kısmında da "Yemek tarifi ara" yazıyor. Bu adam bir alem ya, pafiledb'yi herşeye uyarlamaya çalışmış, fıkralar, yemek tarifleri, oyun hileleri, flash oyunlar, oyun indir vs. Daha komik olanı bunlara 12 milyar istiyor :D haber scriptide w.rez, herşeyi w.rez.

dop_dolu.net/hakkimizda.php

Şu sayfayı okumadan önce sıkı tutunun, çünkü yerlere yatabilirsiniz.

Şu kısma dikkat;
Zaman ilerledikce alt sayfaları ve ziyaretçisi artan sitemiz para yerine kaliteyi tercih etmiştir. Kaliteden ödün vermeyen bu sitenin tek hedefi ziyaretçilerin internet'te bulabileceği tüm bölümleri sunmaktır

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ploop' Alıntı:
ahahahaha alt sayfalar kalite mi iyiymiş..

Öyle deme, adam ziyaretçiyi o kadar düşünüyor ki, dop_dolu.net'de herşeyi bulsun, başka yerde boşa aramasın diye bir ara ziyaretçilerin anasayfasını kilitliyor ve bilgisayarına trojan yükletiyordu :)

Ayrıca para yerine kaliteyi tercih eden dopdolu admini, bir ara "Kimsesiz çocuklara yardım etmek için tıklayın" diyerek adsense reklamı koymuş ve sitesinden popup olarak o sayfayı açtırmıştır, zeynele sor, o iyi bilir :D

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ploop' Alıntı:
öyle veya böyle yapıyor ama adam parayı götürüyor :cool:

Öyle gelen paranın ben ancak üzerine ....
(Kemal Sunal'ın ünlü bir lafıdır)

Hadi diyelim kazanıyor, o parayı şimdi çıtır çıtır yiyor, biz burada boş boş yazıyoruz ama, birgün ondanda çıkar elbet. Öyle $100.000 kazanacağıma ADAM GİBİ $1.000 kazanır, ama anasayfa kilitlemeden, "kimsesiz çocuk" diye insanların gerçekten "insanlık duyguları"yla oynamadan kazanırım, rahat rahat da yerim.

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@gamend ne olursa olsun hakaret etmeni tasvip etmedim. "Denyo" yazmissin ...

Saygilar.

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yakında google banlar. reklam verenler şikayet ederse reklam için yeni bir filtre gelir bu arada da spam siteler gider bence.

hoşt ben spam yapsam 6 ayda google çökerdi ya neyse :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.