İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ne kadar eder?

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
PR4,
Googleda 110.000 kayıtlı sayfası olan
Vbulletin lisansı bulunan
Aylık Google Adsense geliri 500 ytl olan,
6 aylık databasei bulunan (10.000 civarı üye 100.000 mesaj)
Tekil hiti günlük 10.000 olan

Bir forum ne kadar eder?

Benim kafamda bir fiyat var ama çevrenin görüşünü almak istedim.

troy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
5000-8000 YTL arasında olmalı. Gerçek değer sitenin aylık kazancı ile ölçülür. aylık kazancınız*12-15 olabilir. Daha fazla edebilmesi için özgün tasarım-içerik ve daha fazla kazanacağına dair potansiyeli olmalı.

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Aylık 40 ytl ödediğim bir resellerda barınıyor. 120 gb civarı band yiyiyor.
Eğer banner reklam vs alırsam aylık geliri 700 ytl yi buluyor.

5000-8000 YTL arasında olmalı. Gerçek değer sitenin aylık kazancı ile ölçülür. aylık kazancınız*12-15 olabilir. Daha fazla edebilmesi için özgün tasarım-içerik ve daha fazla kazanacağına dair potansiyeli olmalı.

ben 2 yıllık geliri ile değeri ortaya çıkar diye biliyorum ama?

troy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Belki iki senelik kazancı hakkıdır ama piyasa da x12-15 ten fazlasını veren bulmak zor. O kadar uzun vadeli bir yatırıma kimse yanaşmıyor. Webde yapılan işlerin riski yüksek, sandbox'ı var, sponsorlardan banlanmak var v.s. yani sonuç olarak bir yıllık gelir= sitenin değerini oluşturuyor gibi. En azından piyasa bu şekilde. Satış için (site Türkçe de olsa) yabancı site-domain pazarlarını gezinin arada, çok yararlı oluyor. Ben türkçe 80-100 binlik günlük tekili olan bir sitemi 20bin dolara sattım mart ayında, siteyi alan arkadaş geçen gün başka birine 27.500 dolara sattı. Siteyi tuttuğu iki aylık sürede de yaklaşık 7bin dolar kazancı var , karı hemen hemen 15bin doları buluyor :)

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
2 yıllık yada 12 aylık kazancına degilde 4 aylık kazancına aylık 600 ytl asagı yukarı para kazandıran siteyi verebilirim alan olursa.

ben ing. anlamıyorum ama ceviri yaparak baktıgım digitalpoint forumunda en az 8 aylık kazancıyla carpıyorlar. bizde özgünlük olmadıgı icin bayaa bi ucuza gidiyor.

siteniz icinde minimum deger 4000ytl

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
satmıyorum şu an zaten. merak ettim sadece.
şu anda sunucuya geçmeyi planlıyorum 1-2 gün parkta kalacak zaten.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.