İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ne Oldu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
internet alemi normaldir, ben bu foruma geldiğimden beri r0n.neti hep duyuyorum ama hiç bi günde merak edeyim bi bakayım demedim. dememde zaten İyinet.forum ve burdaki arkadaşlar webmaster olanlar ve dost gördüğüm insanlar fazlasıyla yetiyor. bence bu atışmalar gereksiz ve yersiz. ordaki bi muhabbet bizi ne kadar ilgilendirir bilmiyorum ama sonuçta bu foruma takılan biri olarak beni hiç ilgilendirmiyor...

ve o kuzu gözüyle gören varlık uzun zamandır aynaya bakmıyor sanırım :) boşver yani bunlara gerenk yok.

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
İki forumda da yazıları takip ediyorum. R10'da daha çok zaman geçiriyorum. Geyiğin ağırlıklı olmasıyla alakalı bir durum olabilir. Belkide biraz süre geçtiğinde tersini düşüneceğim ve karar değiştireceğim. Fakat ortada bir sürü yanlışlık var. Bunu düzeltmek zamana ve kişilere bağlı.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Cyber Coder' Alıntı:
haddime düşmez ama meraktan soruyorum. r10.net diye bi site var o da webmasterlar için. Orada iyinet'i ve iyinet admini çekiştirip duruyorlar

Aşağıda 2 tane resim var bunlar anlamanıza yardımcı olur heralde :)

http://img83.imageshack.us/img83/953/iyinet0mf.jpg
http://img49.imageshack.us/img49/3973/iyinet28ov.jpg

2. resimde kuzuların olduğu yer derken iyineti kastetmiş !

evet biz onlara göre kuzuyuz.. Onlar gibi çakallıklara, başka forumdaki insanlara hakaret etmelere aklımız çalışmıyor.. Biz kuzuyuz onlar çakal

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
orası r10.net burası forum.iyinet.com
orda konuşulan orayı
burda konuşulan burayı ilgilendirir.
orada öyle yazılıyorsa bizlerin yapabileceği bir şey yok, okursunuz mesajları tasvip etmediğiniz şeyler olursa oranın yöneticileriyle iletişime geçebilir veya rep sistemini kullanarak gerekli uyarıyı yapabilirsiniz.

uzatmaya gerek yok konu kilitlenmiştir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.