B
biberim
Misafir
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var!MAHVOLDUM!
umarım bunun bir çözümü vardır yoksa gerçekten ben bittim!
hatta intiharı bile düşünmeye başladım.tüm çalışmalarım, herşey,
aylardır uğraştığım herşey gitmiş olamaz!buna inanmak dahi istemiyorum!
ne olur yardımcı olun!olayı size aktarayım!uzun süredir windows2000 ile
sorun yaşamaktaydım!son zamanlarda makine saçmalayınca yeniden win98'e
dönmeye karar verdim!işte ne olduysa o anda oldu!şimdi benim sabit diskim
ikiye bölünmüştü (c ve e sürücüleri olarak)!ben de tüm yedeklerimi e sürücüsüne
attım!c sürücüsünde windows bulunduğu için bu sürücüye format atmayı düşündüm.
sonra uzun süre yedek aldıktan sonra msdos'a girmeyi birtürlü başaramadım win
2000 nde ben de gidip disket sürücüden msdos'un bir versionunu yükledim sonra da
c sürücüsüne format attım (c:\format c:\)!sonra gittim windows 98 yükledim cd'den!
kurulum esnasında herhangi bir sorun ile karşılaşmadım!ancak şimdi c sürücüsünün boyutunu
eksik görüyorum yani 6gb civarında olması gereken boyut 2gb civarında!en acı tarafı ise
e sürücüsü yok!çıldırmak üzereyim!bütün yedeklerim bu sürücüde idi!ben sadece c sürücüsüne format
attım ki?neden c sürücüsünün boyutu oldukça eksik ve en dertlisi neden e sürücüsü yok!nerede bu
dosyalar!şu anda makine karşısında kilitlenmiş durumdayım!umarım yapabileceğim birşeyler vardır!
yoksa ben bittim!üzerinde aylardır çalşıtığım website yedekleri e sürücüsünde idi!bunun mutlaka bir
yolu olmalı lütfen yardımcı olun!ne yapabilirm!lütfen bir çözüm önerisi yapanilirseniz ayrıntılı bir
biçimde neler yapabileceğimi yazın zira oldukça bilgisizim işletim sistemleri konusunda!
umarım bunun bir çözümü vardır yoksa gerçekten ben bittim!
hatta intiharı bile düşünmeye başladım.tüm çalışmalarım, herşey,
aylardır uğraştığım herşey gitmiş olamaz!buna inanmak dahi istemiyorum!
ne olur yardımcı olun!olayı size aktarayım!uzun süredir windows2000 ile
sorun yaşamaktaydım!son zamanlarda makine saçmalayınca yeniden win98'e
dönmeye karar verdim!işte ne olduysa o anda oldu!şimdi benim sabit diskim
ikiye bölünmüştü (c ve e sürücüleri olarak)!ben de tüm yedeklerimi e sürücüsüne
attım!c sürücüsünde windows bulunduğu için bu sürücüye format atmayı düşündüm.
sonra uzun süre yedek aldıktan sonra msdos'a girmeyi birtürlü başaramadım win
2000 nde ben de gidip disket sürücüden msdos'un bir versionunu yükledim sonra da
c sürücüsüne format attım (c:\format c:\)!sonra gittim windows 98 yükledim cd'den!
kurulum esnasında herhangi bir sorun ile karşılaşmadım!ancak şimdi c sürücüsünün boyutunu
eksik görüyorum yani 6gb civarında olması gereken boyut 2gb civarında!en acı tarafı ise
e sürücüsü yok!çıldırmak üzereyim!bütün yedeklerim bu sürücüde idi!ben sadece c sürücüsüne format
attım ki?neden c sürücüsünün boyutu oldukça eksik ve en dertlisi neden e sürücüsü yok!nerede bu
dosyalar!şu anda makine karşısında kilitlenmiş durumdayım!umarım yapabileceğim birşeyler vardır!
yoksa ben bittim!üzerinde aylardır çalşıtığım website yedekleri e sürücüsünde idi!bunun mutlaka bir
yolu olmalı lütfen yardımcı olun!ne yapabilirm!lütfen bir çözüm önerisi yapanilirseniz ayrıntılı bir
biçimde neler yapabileceğimi yazın zira oldukça bilgisizim işletim sistemleri konusunda!