İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ne oluyor bu insanlara

TuRKuaZz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar bende Mersin' deyim ve içlerinde, bu yaratıklara insan demeyin mümkünse. Bizim buraya geçen yaz bi bulvar yapıldı adım başı ışıklandırıldı tüm kaldırımlar parke taşlı oldu. Bu nevruzda o parke taşları Polis panzerlerinin üstüne yağdı, bulvarda bir tane sağlam ışık kalmadı, çöp bidonları yakıldı ve taşlandı, camında Türk Bayrağı olan bi evin camını aşağı indirdiler, Atatürk' e ve Polise hakaretler ettiler, İmralıda yatan İti sloganlarıyla övdüler, daha neler var neler ve birilerinden duymadım bunları gözlerimle gördüm. Şehitlerimizin ruhları sızlıyor eminim ve ben burda tırnaklarımı kemiriyorum sitresten ve daha 2 hafta önce gıda yardımı yapıldı ( Oy kaybetmek istemeyen X bir belediye Tarafından ) Tamamının yeşil kartı var ve bi çoğo aylık gıda ve yakacak yardımından faydalanıyor ve enaz 8-10 çocuk doğuruyorlar Biz Türklere Karşı Asker doğuruyorlarmış bunuda söyleyen bi kadın. Kusura bakmayın ama Bende dahil olmak üzere Yazıklar Olsun Bizim gibi şehit torunlarınaki tükrüğümüzle boğacağımız yaratıklara karşı sadece konuşuyoruz.

Bu arada yukarda yazdıklarım siyasi değildir ama bu sözüm siyasettir : " Başımızdakilerden kasıt Meclistekilerse Kusura bakma bunu söyleyen bu ülkede yaşayor olamaz."

Bende Mersin'de oturuyorum. Ne yazıkki Mersin'de çok oluyor böyle şeyler.
Hainle "Ya Allah Bismillah" diyeni bir tutmayın! ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.