İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ne tür hileler var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

THR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ya google adsense den günlük çok komik paralar alıyorum 0,001 gibi yeter artık çoğu gibi bende artık kendi reklamlarıma tıklarım korka korka kaç ayda anca 50 dolar oldu bu işte ne tür hileler var mesela modemi kapatıp açsam ip no değişse tıklasam üst süte 4-5 kere yapsam farklı iplerle kabul edermi veya hide ip gibi bir program kullansam?

eflatun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence kalbini bozma ...
Neden hemen kolay yolu seçiyon sonunda hile yapınca yakalanacaksın temelli Şutlanacaksın..
Bence sitenın tasarımı degiş hit topla...
Boşver Hile yollarını..
Saygılar.

THR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
kardeş 1 site deilki ya mastertr, gtaturk 3-4 blog- 1-2 free site hepsinin hiti günde 3000 den fazla ediyo ama tıkta var günde 4-5 bazen 10 tık oluyo kazanılan para çok komik kalıyor ama

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hitin yoksa, şimdiye kadar da yeterli emeğin olmamış demektir yeteri kadar emeğin yoksa da para kazanmayı haketmiyorsun. + olarak reklamlara kendin tıklamakla para kazanmıyorsun başkasının parasını çalıyorsun.sen de kendi reklamlarına tıklayanların hepsi de hırsız.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kötü örnek teşkil ettiği için konuyu kilitliyorum. Örnek olay teşkil etmesi için ise silmiyorum. Bu tip konular bundan böyle silinecektir.

Kolay gelsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.