iade et; 7gün içerisinde koşulsuz almaları gerekir. Sebep sormaya hakları yok. Ölülerle uğraşılmaz; acer babamın oğlumu ki onun kusurlu ürününü alayım.Bugün sipariş verdiğim acer notebook geldi, cihaz mükemmel ama tek bir sorun var, ekranda 1 adet ölü piksel var, sizce ne yapmalıyım, servise başvuriyimmi yoksa dert etmeyip kullaniyimmi, birde 1 adet ölü piksel garanti kapsamına girermi değişim vs. istesem..
Hocam ilk bi tane aldım onda sorun çıktı gönderdim bu geldi, şimdi bide bunu gönder 3-5 gün daha bilgisayarsız kal falan hiç gözüm kesmiyor ama adamlara bir mail attım bakalım ne önerecekler.
Sanırım bu adamların elinde hep sorunlu ürünler mevcut ve o nedenle fiyatları uygun, bi cevap gelsin bakalım olmadı ürünü gönderip ücret iadesi isteyeceğim, bir dahada internetten ürün almaya tövbe, gider mağazada test eder öyle alırım..
Mail atmışlar az önce, yenisiyle değiştirelim ancak şu an elimizde bu model yok 1 haftaya gelir, siz bunu kullanın yenisi gelince değiştirelim diyorlar. Acaba 15 günlük iade süresini iç etmek için böyle bir dümen yapıyor olabilirlermi?
Acaba 15 günlük iade süresini iç etmek için böyle bir dümen yapıyor olabilirlermi?
Donanımhaber'de bir eleman ölü pikselleri okşayınca canlandıklarıyla ilgili bir iddia ortaya atmıştı, dene dicektim Ama yenisini vermişler, geçmiş olsun
o zaman hayırlı olsun